KLIJENT: VYOMM


Vyomm - digitalna platforma

Razvili smo platformu za nekretnine namijenjenu vlasnicima luksuznih kuća i agentima nekretnina.

Usluge
Strategija
Arhitektura sustava
Prototipiranje
UX dizajn
UI dizajn
Web razvoj
Razvoj mobilnih aplikacija
Analiza podataka
vyomm-sc-main.png

Informacije o projektu

Vaš dom iz snova

Vyomm je nastao iz ideje da dom nije samo fizički prostor, već simbol autentičnog osjećaja pripadnosti i duboke veze s okolinom u kojoj živimo.


Osnivači Vyomma vjerovali su da bi svatko trebao imati priliku pronaći svoj savršeni dom, onaj koji ne zadovoljava samo praktične potrebe, već se i slaže s njihovim osobnim vrijednostima i osjećajem identiteta.


Zajedno smo stvorili više od same platforme. Vyomm pruža nekoliko inovativnih alata i značajki sljedeće generacije prodavačima, agentima i kupcima kako bi olakšao njihove ciljeve i aktivnosti što dovodi do boljeg i bržeg postizanja rezultata.

Potpuno nova razina prezentacije nekretnina i marketinga

Vyomm je jedinstvena platforma koja kombinira iznajmljivanje i prodaju nekretnina s društvenom mrežom za svoje klijente.


To omogućava zainteresiranim strankama da lako komuniciraju i pristupe informacijama ne samo o nekretnini, već i o okolini, prirodi i susjedstvu.

vyomm-sc-body1.png

Izgradnja društvenog okruženja

Vyomm je jedinstvena kombinacija platformi za prodaju i iznajmljivanje luksuznih nekretnina specijaliziranih za vrhunske nekretnine u Velikoj Britaniji, Europi i SAD-u.


Platforma je namijenjena imućnim pojedincima s visokim kapitalnim vlasništvom i pruža personalizirana i ekskluzivna iskustva s nekretninama, nudeći jedinstvene nekretnine s posebnim značajkama i pogodnostima.


Ekskluzivna ''van-tržišna'' ponuda nekretnina na Vyomm platformi je jedinstvena značajka, dostupna isključivo registriranim korisnicima i vrlo poželjna imućnim kupcima.


Osim oglasa nekretnina, Vyomm također pruža niz usluga poput upravljanja nekretninama, stvaranja sadržaja (fotografija, videozapisa, 360 obilazak), višestruko oglašavanje i druge usluge kako bi pomogao klijentima u njihovom putovanju s nekretninama.

Otkrijte svoju nekretninu iz snova i povežite se sa svojom zajednicom.

Vodeća načela

Visoka kvaliteta sadržaja, visoke performanse

Ova platforma omogućuje vam elegantno pregledavanje kristalno jasnih videozapisa i slika putem web stranice i mobilne aplikacije visokih performansi.

Priča, ne samo nekretnina

Svaka nekretnina ima jedinstvenu i privlačnu priču, a platforma je dizajnirana da te priče predstavi potencijalnim kupcima na zanimljiv i sveobuhvatan način.

Značajke temeljene na ulozi

Platforma pruža različite razine pristupa i privilegija korisnicima na temelju njihovih specifičnih uloga ili odgovornosti.

Prilagodljivost multinacionalnog sustava

Sustav je osmišljen i razvijen da bude prilagodljiv i prilagođen za ispunjavanje specifičnih potreba i zahtjeva različitih tržišta.

Integrirana elastičnost pretraživanja

Omogućuje fleksibilno i prilagodljivo pretraživanje rezultata na temelju unosa korisnika i kriterija pretraživanja.

Pregled aktivnosti korisnika temeljen na ulozi

Platforma omogućuje agentima uvid pregledane nekretnine od strane potencijalnih kupaca.

Više od web stranice s oglasima

Ideja se razvila tako da platforma ne samo da pruža popis nekretnina, već djeluje kao sveobuhvatna (all-in-one) platforma za prodaju nekretnina, s integriranim postupkom koji omogućuje generiranje, potpisivanje i slanje dokumenata.

vyomm-sc-body2.png

Osnivači Vyomma vjerovali su da bi svatko trebao imati priliku pronaći svoj savršeni dom, onaj koji ne zadovoljava samo praktične potrebe, već se i slaže s njihovim osobnim vrijednostima i osjećajem identiteta.

Značajke

Sigurnost i jamstvo

Cilj je učinkovito i sigurno doći do željene nekretnine. Svi sudionici, uključujući prodavatelje, kupce i agente, mogu pružiti vrijedne informacije i jedinstvene priče o domu.

Uspostavljanje društvenog okruženja

Segment društvene mreže omogućuje korisnicima ocjenjivanje nekretnina, dijeljenje priča, inspiracija i dojmova o određenim područjima, objavljivanje fotografija, videozapisa, chat i još mnogo toga.

Izvan očiju javnosti

Nekretnine se mogu držati privatnima i pristupiti im se može samo putem posebnih veza koje šalju agenti, pružajući sigurnost diskretnim kupcima.

Privlačnost i percepcija jednostavnosti

Fokusirali smo se na jednostavnost i simboliku, eliminirajući teške elemente i smetnje. Istovremeno smo integrirali interaktivne priče o nekretninama koje potiču angažman korisnika.

Automatska generacija videozapisa

Pomoću ovog moćnog alata možete stvoriti jedinstveni narativni videozapis u nekoliko koraka koji priča priču o nekretnini na temelju unesenog teksta. Samo nekoliko klikova i ovaj alat automatski generira prilagođeni videozapis koji prikazuje uvjerljivu priču o navedenoj nekretnini putem slika i naracije.

V-MLS

Vyomm-ov automatizirani multilist portal za agente, vlasnike i developere povezuje i stvara globalnu prodajnu mrežu. Njegova snažna tehnologija uparena je s marketinškim kanalima. Pomoću VMLS-a prodavatelji nekretnina mogu imenovati više kvalificiranih agenata putem platforme, što eliminira potrebu za frustrirajućim čekanjem i razočaravajućim rezultatima samo jednog agenta. Svi agenti mogu pristupiti informacijama o oglasima nekretnina i prikazima pod svojim vlastitim brendom, a njihove aktivnosti i sudjelovanje mogu se pratiti. To proširuje pristup tržištu i daje potrošaču više kontrole nad rezultatima i vremenom.

Vyomm kao platforma omogućuje nam dijeljenje vrhunskog sadržaja s izvanrednim korisničkim iskustvom u stvarnom vremenu na globalnom tržištu 24 sata dnevno, što do sada nije bilo moguće.


Fred Scarlett

Clivedale

Sljedeći projekt


MojUnikom-SC-main.png

Moj Unikom

Razvili smo mobilnu aplikaciju za suvremeno upravljanje uslugama lokalnog Osječkog komunalnog poduzeća

UX/UI DESIGN
MOBILE
SYSTEM ARCHITECTURE
Development strategy

Imate projekt ili želite isprobati Gauss Box?

Kontaktirajte nas!

Ime *
Prezime *
Email *
Država
Tvrtka
Recite nam više o svom projektu *
Slažem se s korištenjem i obradom mojih osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. *