KLIJENT: TURISTIČKO UGOSTITELJSKA ŠKOLA SPLIT

Modernizacija edukacijskih programa turizma i ugostiteljstva kroz digitalne platforme i VR tehnologiju

U suradnji s našim klijentom uz podršku našeg partnera i financiranje iz EU fondova, kreirali smo trodijelno rješenje za modernizaciju i digitalizaciju obrazovanja.

Usluge
UX dizajn
UI dizajn
Web razvoj
Razvoj mobilnih aplikacija
Arhitektura sustava
3D dizajn
VR razvoj
Izrada prototipa
tuš-sc-main.png

Informacije o projektu

Izgradnja novih rješenja na čvrstim temeljima

Od 60ih godina prošlog stoljeća, Turističko ugostiteljska škola Split (TUŠS) pruža učenicima Splitsko-dalmatinske županije programe obrazovanja za turističko-ugostiteljska zanimanja.


Nastavljajući kontinuirani razvoj i modernizaciju, TUŠS je učinkovito preuzela sredstva EU fondova kako bi dalje digitalizirala pristup nastavi. Oslonili su se na Školsku knjigu za kreaciju lekcija cjelokupnog kurikuluma, koje su zatim digitalizirane i implementirane unutar inovativne e-učenje platforme koju je kreirao Gauss.


Spajanjem desetljeća pedagoškog iskustva s modernim digitalnim rješenjima, odigrali smo ključnu ulogu tijekom redefinicije turističko-ugostiteljskog obrazovanja.

tuš-sc-body1.png

Moderan pristup ugostiteljstvu i turističkom obrazovanju

U sektoru turizma i ugostiteljstva, obrazovanje se uvijek zasnivalo na praktičnom učenju i nastavi. Kako bi uspješno modernizirali takav proces učenja, potreban je inovativan pristup i kompleksno rješenje.


Kreacijom i implementacijom e-učenje platforme smo povećali aktivno sudjelovanje učenika u nastavi, ponajviše dodatkom elemenata virtualne stvarnosti. Ova inovativna platforma transformira način na koji učenici otkrivaju nove prilike, dokumentiraju iskustva i surađuju sa svojim mentorima. Istovremeno, učenicima se pruža mogućnost stjecanja stvarnih vještina uz pomoć digitalnog sustava za upravljanje hotelom upotpunjenog sa modernom web stranicom za rezervaciju.

Transformacija turističko-ugostiteljskog obrazovanja spajanjem tradicionalnih pedagoških metoda sa digitalnim platformama i dinamičnim VR iskustvima.

Vodeća načela

Učenje kroz sudjelovanje

Interaktivne digitalne lekcije i VR okruženja za stjecanje primijenjenog znanja su korisni učenicima i profesorima. Takve dinamične i interaktivne nastavne metode potiču aktivno sudjelovanje, te omogućuju dublje razumijevanje lekcija i lakše stjecanje znanja.

ERP upravljanje

Implementacijom jedinstvene platforme za upravljanje hotelom s uključenim alatima za upravljanje web stranicom omogućuje optimizaciju svih poslovnih procesa, te TUŠS može učenicima osigurati suvremeno radno okruženje.

Funkcionalnosti krojene za korisnika

Oslanjajući se na dugogodišnje pedagoško iskustvo TUŠS, kreirali smo funkcionalnosti koje su stvorene ne samo za učenike i profesore, već i za vlasnike poduzeća. Prepoznavanje vitalne uloge koju poduzeća imaju u stjecanju praktičnih znanja učenika je bilo ključno kako bi razvili funkcionalnosti prilagođene svima.

Obrazovanje bez prekida

Korištenje e-učenje platforma osigurava kontinuirano i neprekinuto obrazovanje učenika, čak i u trenutcima kada nisu u mogućnosti sudjelovati u tradicionalnoj nastavi.

tuš-sc-body2.png

Od stvaranja interaktivne e-učenje platforme do implementacije digitalnog sustava za hotel menadžment, naša rješenja omogućuju učenicima stjecanje vrijednih vještina kako bi bili spremni za uspjeh u svijetu suvremenog ugostiteljstva.

Projektni segmenti

Platforma za E-učenje

E-učenje platforma transformira pristup podučavanja svih predmeta, pružajući učenicima dinamično iskustvo uz pomoć interaktivnih elemenata kao što su slike, videa, prezentacijske sličice, kvizovi i ispiti. Istovremeno, profesori imaju mogućnost uređivanja lekcija i popratnog sadržaja kako bi se one najbolje uklopile u njihov nastavni plan.


Osim tradicionalnog sadržaja lekcija, platforma pruža edukativna okruženja kreirana u virtualnoj stvarnosti. VR edukacijska iskustva omogućuju učenicima stjecanje praktičnih vještina od pravilnih metoda pripreme hrane i točenja pića do postavljanja postava za objed, time unaprjeđujući njihovo znanje i vještine uz pomoć modernih tehnologija.

Mobilna aplikacija za praktičnu nastavu

Praktična nastava je ključna za učenike koji pohađaju turističko-ugostiteljske smjerove. Naša mobilna aplikacija pojednostavljuje i unaprjeđuje proces provođenja praktične nastave za učenike, mentore i poduzeća.


Učenici imaju uvid u sve relevantne informacije o prilikama za praktičnu nastavu i zapošljavanje, time osiguravajući da donesu informirane odluke prilikom prijave. Također, aplikacija omogućava učenicima da ocjene svoja iskustva, čime se potiču poduzeća da ponude kvalitetne programe praktične nastave i privuku najbolje učenike.


Istovremeno, aplikacija pruža učenicima praktičnu pohranu svih ključnih podataka kao što su evidencija prisustva, status ispunjenosti zadataka, ishodi učenja i priloženih dokumenata. Takve funkcionalnosti pružaju učenicima pregled trenutnog napretka, dok istovremeno omogućuje mentorima potpuni uvid u učenikove podatke, napredak i ciljeve definirane od strane poduzeća. Ovako visoka razina transparentnosti osigurava visokokvalitetnu praktičnu nastavu za učenike, mentore i poduzeća.

Upravljanje hotelom i web stranica

Pokretanje i vođenje hotela za podučavanje je značajan poduhvat za svaku školu, pa tako i TUŠS. Implementacija digitalnog ERP sustava pojednostavljuje operativne procese, što rezultira značajnom uštedom vremena i novca, te time pomaže pri stvaranju najboljeg obrazovnog okruženja. Istovremena implementacija detaljne i intuitivne web stranice za rezervacije osigurava stalnu posjećenost hotela. Stvaranjem realističnog i dinamičnog radnog okruženja, učenicima se pruža iskustvo rada u modernom hotelijerskom sustava, pri čemu stječu praktične vještine na koje se mogu osloniti u svojim budućim karijerama.

Sljedeći projekt

investicijska-hr-sc-main.webp

Investicijska.hr

Kreirali smo inovativnu cloud platformu koja pomaže neiskusnim i profesionalnim korisnicima kreirati investicijske studije

DEVELOPMENT
UX/UI DESIGN
SYSYTEM ARCHITECTURE

Imate projekt ili želite isprobati Gauss Box?

Kontaktirajte nas!

Ime *
Prezime *
Email *
Država
Tvrtka
Recite nam više o svom projektu *
Slažem se s korištenjem i obradom mojih osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. *