IMPLEMENTACIJA

Software za upravljanje projektima

Digitalna suradnja.

Pratite napredak u stvarnom vremenu kako bi bili osigurali usklađenost cijelog tima, te da se zadaci izvršavaju učinkovito, na vrijeme i unutar budžeta.

software-za-upravljanje-projektima

Naša platforma za vaš uspjeh

Naš sofware za upravljanje projektima je dizajniran kako bi pomogao pojedincima i timovima u planiranju, izvršavanju i praćenju projekata. Centralizacijom i pohranom svih projektnih informacijama se omogućava efikasna suradnja i komunikacija.

pm-software-implementation-task-management.svg
Upravljanje zadacima

Jednostavno praćenje i organizacija projekta je moguće kroz kreaciju manjih zadataka i podzadataka, dodjelu uloga te pohranu komunikacije članova tima i klijenata.

pm-software-implementation-cloud-colab.svg
Cloud suradnja i dijeljenje

Povećanje ukupne produktivnosti se provodi kroz online timsku suradnju, poboljšanje planiranja i efikasno praćenja zadataka te smanjenje količine grešaka.

pm-software-implementation-kanban.svg
Kanban praćenje zadataka

Kanban ploča omogućava vizualni prikaz zadataka i njihovog napretka. Članovi lako kreiraju i pomiču zadatke kroz faze kao što su "To-Do", "U tijeku" i "Done".

pm-software-implementation-gantt.svg
Gantt praćenje zadataka

Gantt dijagram pruža prikaz vremenske linije projekta što olakšava vizualizaciju i praćenje međuovisnosti zadataka uz praćenje rokova.

S više od 150 zaposlenika, bilo nam je dosta korištenja tablica i e-mailova za upravljanje našim internim projektima. Srećom, isprobali smo Gauss Box i značajno poboljšali naš proces!

Mislav Mihalj

HEMCO d.o.o.

Kljenti koji nam vjeruju

1-7-BebeNova-logo-black.png
1-6-TeraTehnopolis-logo-black.png
1-5-Ferit-logo-black.png
1-4-CeleroOne-logo-black.png
1-3-KentBank-logo-black.png
2-1-Carnet-logo-black.png
2-2-Hemco-logo-black.png
2-3-Unikom-logo-black.png
2-4-Phoenix-logo-black.png
2-5-VOS-logo-black.png