SAVJETOVANJE

Konzultacije i strategija

Temelji za uspjeh.

Konzultacije i strategija služe kao saveznici tvrtkama pri navigaciji kroz kompleksnosti suvremenog poslovnog okruženja uz istovremeno prepoznavanje i korištenje dostupnih prilika.

konzultacije-i-strategija

Naše rješenje za vaš uspjeh

Bez obzira jeste li da ste start-up ili dobro utemeljeno malo, srednje ili veliko poduzeće, traženje savjeta od stručnjaka može pružiti vrijedan uvid i novu perspektivu vašem poslovanju. Kroz konzultacije i strateško planiranje, vaše poslovanje može steći dublje razumijevanje poslovanja i implementirati prilagođena rješenja.


Poslovno savjetovanje je put koji vodi vašu organizaciju prema zacrtanim ciljevima. Postavljanje jasnih ciljeva, identifikacija ciljnog tržišta i postavljanje okvira koraka potrebnih za postizanje održivog rasta i razvoja su nužni za postizanje željenog ishoda.

consultations-and-strategy-bussiness-dev.svg
Razvoj poslovne strategije

Rast i profitabilnost se postiže dobrom strategijom. Od gospodarski kriza do neočekivanih problema, savladavanje prepreka zahtjeva otpornost i adaptabilnost.

consultations-and-strategy-enterprise-cons.svg
Savjetovanje organizacija

Savjetovanje organizacija omogućuje identifikaciju područja koji se mogu unaprijediti.

consultations-and-strategy-small-business-cons.svg
Savjetovanje malih poduzeća

Savjetovanje malih poduzeća može imati značajan utjecaj na završnu bilancu poslovanja.

Cijeli proces bio je vrlo jednostavan, nisu ga otežavali više nego što je trebalo, bili su vrlo strpljivi objašnjavajući nam sve što nije iz našeg područja. Lako smo se razumjeli, što nije tako često kada se susreću marketing i IT sektor. Bili su dostupni i brzi u odgovorima.

Tomislava Cajkovac

PHOENIX FARMACIJA d.o.o.

Izdvojeni projekti za koje smo kreirali strategiju i savjetovali

service-single-vyomm.svg
Nekretnine 2.0

Za potrebe Vyomm projekta, naš tim je pažljivo osmislio digitalnu poslovnu strategiju prilagođenu luksuznom tržištu nekretnina. Kroz temeljito poslovno savjetovanje, isplanirali smo i kreirali jedinstvenu digitalnu platformu i napredno iOS rješenje.

service-single-esia.svg
Pametna proizvodnja

Kao odgovor na potrebu poljoprivrednih poduzeća za učinkovitim praćenjem podataka, kroz konzultacije i razvoj strategije smo transformirali proizvodnju vina. Kreirali smo digitalnu platformu koja prati svaki detalj proizvodnje vina od grozda do boce.

service-single-TUŠS.svg
Inovacija obrazovanja

Naša strategija digitalne transformacije je sljubila tradicionalno obrazovanje s inovativnim digitalnim rješenjima uz istovremenu navigaciju kroz kompleksnosti integracije VR-a, e-učenje platforme i sustava za upravljanje hotelom.

Kljenti koji nam vjeruju

1-7-BebeNova-logo-black.png
1-6-TeraTehnopolis-logo-black.png
1-5-Ferit-logo-black.png
1-4-CeleroOne-logo-black.png
1-3-KentBank-logo-black.png
2-1-Carnet-logo-black.png
2-2-Hemco-logo-black.png
2-3-Unikom-logo-black.png
2-4-Phoenix-logo-black.png
2-5-VOS-logo-black.png