RAZVOJ

Izrada web stranica

Online identitet poslovanja.

Kreacija, izgradnja i održavanje web stranica koje privlače korisnike i ispunjavaju njihove potrebe, omogućavajući tvrtkama pozicioniranje u digitalnom prostoru.

izrada-web-stranica

Naša platforma za vaš uspjeh

Gauss pruža uslugu izrade web stranica koje su usklađene s identitetom brenda i poslovnim potrebama vašeg poduzeća. Specijalizirani smo za razvoj sigurnih, korisnički orijentiranih i funkcionalnih web rješenja.

Kroz kombinaciju front-end tehnologija kao što su HTML, CSS i JavaScrip, front-end developeri u suradnji s dizajnerima osiguravaju da je web stranica estetski ugodna, intuitivna i respoznivna. Time kreirajući poželjno korisničko sučelje i iskustvo. Imajući na umu prilagodljivost web stranice, naš tim kreira stranice koje se lako prilagođavaju ekranima različitih uređaja i veličina.

e-commerce-website-development-cms.svg
CMS implementacija

Guss Box's intuitivan sustav za upravljanje sadržajem (CMS) omogućuje čak i ne-tehničkim korisnicima da bez napora upravljaju i ažuriraju sadržaj web stranice.

e-commerce-website-development-data-protection.svg
Zaštita podataka

Generacija i praćenje suglasnosti za obradu i pohranu osobnih podataka vaših korisnika i kupaca.

Imamo blisku suradnju s Gaussom. Njihov tim nam je pomogao u razvoju novih web stranica i značajki za šest različitih web stranica. Gauss nam je pružio mogućnost izravnog sudjelovanja s njihovim visoko stručnim timom programera. Toplo preporučujemo ovu tvrtku kao partnera za razvoj.

Niels Alsted

TELEDYNE

Izdvojeni projekti za koje smo izradili web stranice

service-single-vyomm.svg
Nekretnine 2.0

Web dizajn je spoj kreativnosti i funkcionalnosti. Kao što je u slučaju Vyomm web stranice za koju je kreiran vizualno privlačan raspored elemenata usklađen sa identitetom brenda.

service-single-TUŠS.svg
Inovacija obrazovanja

Za potrebe nadolazećeg hotela u sklopu TUŠS, kreirali smo naprednu stranicu za rezervacije soba. Dizajn web stranice omogućuje laku rezervaciju za goste, te je ona savršeno integrirana u back-office sustav što omogućuje online poslovanje.

Kljenti koji nam vjeruju

1-7-BebeNova-logo-black.png
1-6-TeraTehnopolis-logo-black.png
1-5-Ferit-logo-black.png
1-4-CeleroOne-logo-black.png
1-3-KentBank-logo-black.png
2-1-Carnet-logo-black.png
2-2-Hemco-logo-black.png
2-3-Unikom-logo-black.png
2-4-Phoenix-logo-black.png
2-5-VOS-logo-black.png