RAZVOJ

Izrada mobilnih aplikacija

Interakcija kroz aplikacije.

Od komunikacije do zabave i produktivnosti, mobilne aplikacije nude bezbroj mogućnosti. Također čine svakodnevni život lakšim i ugodnijim.

izrada-mobilnih-aplikacija

Naše rješenje za vaš uspjeh

Razvoj i izrada mobilnih aplikacija predstavlja izvor strasti i posvećenosti za nas, pa time razumijemo važnost isporuke projekata na vrijeme. Transparentna komunikacija i strogi rokovi su ključni za naš proces. Naš iskusni tim stručnjaka isporučuje inovativne nativne aplikacije s pristupačnim dizajnom, jednostavnim za korištenje.

U današnjem konkurentnom poslovnom okruženju mobilna aplikacija služi kao jedinstveni alat za povezivanje s kupcima, poboljšanje vidljivosti branda i generiranje prihoda. Usluge razvoja mobilnih aplikacija pružaju jedinstvene prednosti u usporedbi s drugim rješenjima.

mobile-app-development-ios.svg
Razvoj iOS aplikacija

Implementacija naprednih Swift i Flutter standarda razvoja je ključna za dostavljanje visoko kvalitetnih i intuitivnih aplikacija specifično kreiranih za Apple okruženje.

mobile-app-development-android.svg
Razvoj Android aplikacija

Strateškim Java, Kotlin i Flutter razvojem se kreiraju fleksibilne i efikasne aplikacije optimizirane za široko Android tržište.

Uspješno smo završili projekt u suradnji s dodatnim partnerom i Gaussom. Sada imamo odličnu kontinuiranu suradnju sa Gaussom kako bi izvršili ažuriranje i pružili ostalu podršku za našu aplikaciju. Veoma smo zadovoljni s njihovom uslugom i cjelokupnom kvalitetom završnog proizvoda.

Zdravko Radulović

SUPER KARTICA D.O.O.

Izdvojeni projekti za koje smo razvili mobilne aplikacije

service-single-waterQ.svg
Trenutna kvaliteta vode

Postoje brojne aplikacije za iOS, no WaterQ je prva među njima koja je omogućila praćenje kvalitete vode za piće u Hrvatskoj u stvarnom vremenu.

service-single-vyomm.svg
Nekretnine 2.0

Korištenjem naprednih tehnika razvoja iOS aplikacija, Vyoom spaja tržište luksuznih nekretnina sa jedinstvenom socijalnom platformom, povezujući klijente sa ekskluzivnim nekretninama i njihovim okruženjem.

service-single-unikom.svg
Digitalna eko revolucija

Razvoj mobilne aplikacije u potpunosti prilagođene potrebama poduzeća UNIKOM je pružilo potpuno novi pristup gospodarenju otpadom cijele jedne regije.

Kljenti koji nam vjeruju

1-7-BebeNova-logo-black.png
1-6-TeraTehnopolis-logo-black.png
1-5-Ferit-logo-black.png
1-4-CeleroOne-logo-black.png
1-3-KentBank-logo-black.png
2-1-Carnet-logo-black.png
2-2-Hemco-logo-black.png
2-3-Unikom-logo-black.png
2-4-Phoenix-logo-black.png
2-5-VOS-logo-black.png