SAVJETOVANJE

Testiranje i QA

Zajamčena kvaliteta.

Preciznost na svakoj razini jamči najvišu kvalitetu software rješenja i krajnje zadovoljstvo korisnika.

testiranje-i-qa

Naše rješenje za vaš uspjeh

Kontinuirana komunikacija s programerima često je ključna za pravovremeno rješavanje tehničkih izazova. Naši iskusni timovi i voditelji projekta osiguravaju neprekidnu komunikaciju i održavaju standard izvrsnosti tijekom dizajniranja, razvijanja i implementacije rješenja.

QA (Quality Assurance) i testiranje predstavlja sustavno procjenjivanje različitih aspekata softvera kako bi se identificirali i ispravili nedostaci ili problemi prije nego što proizvod postane dostupan krajnjim korisnicima.

qa-testing-software.svg
Usluge software testiranja

Usluge software testiranja uključuju različite tipove testiranja kao što su funkcionalno i sigurnosno testiranje, te testiranje performansi, upotrebljivosti i kompatibilnosti.

qa-testing-quality-assurance.svg
Usluge osiguravanja kvalitete

Osiguravanje kvalitete je ključan korak prilikom razvoja software rješenja kako bi zadovoljilo specifične standarde kvalitete i zahtjeve klijenta.

Vrlo lak pristup, slušanje naših zahtjeva i komentara koje oni nikada ne shvaćaju osobno.

Luka Mlinarić

CARNET

Izdvojeni projekti za koje smo proveli testiranje i QA

service-single-celeroone.svg
Upravljanje timovima

Za Celero One implementirali smo rigorozan plan osiguranja kvalitete kako bi svaka funkcionalnost zadovoljila najviše standarde. Kroz detaljno testiranje kontinuirano provjeravamo responzivnost i pouzdanost platforme.

service-single-waterQ.svg
Trenutna kvaliteta vode

Prilikom razvoja WaterQ platfome, alati za testiranje su bili od presudne važnosti za osiguravanje pouzdanosti aplikacije kako bi hrvatski građani pravovremeno zaprimili točne informacije.

service-single-esia.svg
Pametna proizvodnja

Tijekom razvoja ESIA rješenja, naše rigorozno testiranje je rezultiralo intuitivnim korisničkim sučeljem koji lako prikazuje podatke pohranjene u složenim bazama, kako bi industrijski stručnjaci imali pouzdan pristup ključnim podacima.

Kljenti koji nam vjeruju

1-7-BebeNova-logo-black.png
1-6-TeraTehnopolis-logo-black.png
1-5-Ferit-logo-black.png
1-4-CeleroOne-logo-black.png
1-3-KentBank-logo-black.png
2-1-Carnet-logo-black.png
2-2-Hemco-logo-black.png
2-3-Unikom-logo-black.png
2-4-Phoenix-logo-black.png
2-5-VOS-logo-black.png