KLIJENT: CELERO CLOUD GMBH

Cloud softver za upravljanje radnom snagom

Razvili smo s našim partnerima rješenje za upravljanje radnom snagom temeljeno na oblaku, koje vam omogućuje planiranje, praćenje i evaluaciju vaših mobilnih timova u svakom trenutku.

Usluge
Strategija
Arhitektura sustava
Prototipiranje
UX dizajn
UI dizajn
Web razvoj
Razvoj mobilnih aplikacija
Big data analitika
Dorada i optimizacija funkcionalnih zahtjeva
celeroone-sc-main.png

Informacije o projektu

Tisuću poslova - Jedno rješenje

Celero Cloud GmbH je međunarodno aktivni pružatelj i razvijatelj SaaS rješenja i aplikacija za upravljanje radnom snagom mobilnih timova.


Kako bi ostali konkurentni u današnjem brzom globalnom poslovnom okruženju, ključno je imati mogućnost brzog donošenja informiranih odluka čim dođe do promjena. Brzo upravljanje resursima nužno je za postizanje tog cilja, stoga smo u suradnji s partnerom Celero Cloud razvili rješenje za planiranje, upravljanje i kontrolu mobilnih resursa u stvarnom vremenu.

Koordinacija mobilnih timova nikada nije bila lakša

Celero One nudi sveobuhvatno rješenje za upravljanje i nadzor vaših decentraliziranih timova, prilagođeno tvrtkama svih veličina i industrija, bilo da trebate nadzirati prodaju, promocije, terenske agente ili timove za usluge i održavanje.

Celero One kombinira više toga u jedno rješenje kako bi vam olakšao upravljanje projektima i raspoređivanjem zaposlenika.

Više od samo softvera za raspoređivanje radne snage

Celero One je jedinstveni alat za upravljanje decentraliziranim timovima i zadacima, pružajući ključne alate potrebne za planiranje, usmjeravanje i kontrolu s maksimalnom učinkovitošću i efektivnosti.


Ključna značajka softvera leži u njegovom iznimno prilagodljivom upravitelju procesa. Ova značajka je osmišljena kako bi pružila potpunu fleksibilnost tvrkama, omogućujući im prilagođavanje i podešavanje procesa bez potrebe za programerskim znanjem.


Uz ugrađene alate poput onih za upravljanje procesima, upravljanje resursima, upravljanje aktivnostima, kontrole komunikacije i intuitivne Celero One aplikacije, tvrtke mogu lako upravljati svim svojim radnim tokovima i optimizirati svoje operativne procese.


Bez obzira trebate li napraviti manje prilagodbe ili značajne promjene, Celero One upravitelj procesa može vam pomoći da brzo i jednostavno postignete svoje ciljeve.

celeroone-sc-body1.png

Nikad nije bila tako jednostavna koordinacija mobilnih timova.

Vodeća načela

Skalabilan sistem u oblaku

Zahvaljujući skalabilnom sistemu temeljenom na oblaku, tvrtke mogu brzo i jednostavno proširivati svoje operativne procese kako bi udovoljili promjenjivim zahtjevima. Zahvaljujući sustavu temeljenom na oblaku, tvrtke se također mogu lako prilagoditi novim tehnologijama i inovacijama, osiguravajući da ostanu konkurentni i na vrhu svoje industrije.

Agilna metodologija

Kombinirajući više agilnih metodologija, platforma Celero One je ekspanzivan projekt koji u potpunosti nudi prilagodljivo planiranje u većim projektima. To nam je omogućilo kombiniranje više agilnih metodologija.

Jednostavno korištenje

Celero One je intuitivna i jednostavna platforma prilagođena korisnicima, dostupna na bilo kojem standardnom mobilnom uređaju. Omogućuje vam organiziranje i upravljanje svakim korakom vašeg rada na transparentan i učinkovit način putem svog pojednostavljenog sučelja.

Napredna analitika - Big data

Koristeći naprednu analitiku i tehnologiju Big data, Celero One omogućuje korisnicima donošenje ključnih poslovnih odluka temeljenih na podacima, pružajući im bolji uvid u informacije i otvarajući nove poslovne mogućnosti.

Učinkovita komunikacija

Chat, video, podrška i integrirani e-mailovi, Celero One nudi vam sve što vam treba za komunikaciju s vašim mobilnim timom.

celeroone-sc-body2.png

Vaša struktura projekta - od milestonova do sitnih detalja.

Značajke

Celero Master Data Management

Upravljajte svojim podacima i poslovnim procesima jednostavno koristeći našu intuitivnu platformu. Osigurajte trenutni pristup i kontrolu, pojednostavljujući vaše operativne procese i povećavajući produktivnost.

Celero Planning

Uz naše učinkovito rješenje upravljanja narudžbama, optimizirajte kapacitet vaše organizacije na terenu i uskladite vaše operacije kako biste osigurali optimalnu produktivnost. Osigurajte se da imate prave ljude na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Celero Mobile

U stvarnom vremenu pristupite svim važnim informacijama o svojoj lokaciji, statusu narudžbe i kvaliteti usluge putem naše mobilne aplikacije. Ostanite informirani i pod kontrolom, bez obzira gdje se nalazili.

Celero Reporting

Omogućite učinkovito planiranje, optimiziranje i postizanje zacrtanih ciljeva uz pomoć generiranih izvještaja koji vam pružaju potpuni pregled svih vaših usluga i ključnih pokazatelja uspješnosti (KPI).

Gauss tim pruža potpunu posvećenost. Smatramo ih partnerima, a ne izvođačima. Aktivno doprinose različitim scenarijima i zahtjevima kroz tehnički pristup koristeći visoke poslovne standarde kako za razvojne izazove tako i za prirodu poslovnih procesa.


FREDERIC STICKEL

Celero Cloud GMBH

Sljedeći projekt

Vyomm-SC-main.png

Vyomm

Razvili smo platformu za nekretnine za vlasnike luksuznih kuća i agente nekretnina

DEVELOPMENT
UX/UI DESIGN
MOBILE
STRATEGY

Imate projekt ili želite isprobati Gauss Box?

Kontaktirajte nas!

Ime *
Prezime *
Email *
Država
Tvrtka
Recite nam više o svom projektu *
Slažem se s korištenjem i obradom mojih osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga. *