Napravili smo redizajn web stranice i aplikacije za Vodovod Osijek

Ira Mataić / 03 tra 2024
  • Novosti
vodovod-osijek-novi-dizajn-i-znacajke-za-bolje-korisnicko-iskustvo

Vodovod Osijek kao vodeći pružatelj komunalnih usluga, udružio se s Gaussom kako bi kreirao i predstavio poboljšanu verziju mobilne i web aplikacije Moj Vodovod, zajedno s osvježenim dizajnom web stranice.


Cilj ovih promjena je poboljšati pružanje usluga, unaprijediti komunikaciju s korisnicima, te dodatno optimizirati poslovanje.


Aplikacija Moj Vodovod dostupna je na Android i iOS uređajima te uz pomoć web preglednika.

mobilna-aplikacija-moj-vodovod

Poboljšanje dizajna i funkcionalnosti je u skladu s kontinuiranim naporima Grada Osijeka prema digitalizaciji gradskih i komunalnih usluga.


U sklopu tog šireg plana digitalizacije, Gauss je kroz prethodnu suradnju s osječkom komunalnom tvrtkom, Unikom, kreirao suvremenu aplikaciju za upravljanje otpadom – Moj Unikom.


Kako bi ispunili zahtjeve Vododvoda Osijek, poboljšali smo korisničko iskustvo web stranice vodovoda uz pomoć novog i čistog dizajna koji omogućuje lak pregled svih potrebnih informacija.

novi-dizajn-vodovod-com-web-stranice

Također, uveli smo mogućnost pohrane podataka o kartici u suradnji s WSPAY-om, osiguravajući brze i sigurne transakcije za naše korisnike.


Ukratko o nadogradnjama možete pročitati na našem blogu Vodovod Osijek:Novim dizajnom i funkcionalnostima do boljeg korisničkog iskustva, a ako želite saznati sve detalje posjetite naš Vodovod Osijek Showcase.


Digitalna transformacija Vodovoda Osijek označava značajan korak naprijed za strateški plan digitalizacije grada Osijeka, ali i za unaprjeđenje komunalnih usluga poduzeća.