Nagrađivana smo tvrtka
za cjelovita softverska i web rješenja.

Usredotočeni smo na inovacije i kreativno rješavanje problema.

Kratka priča našeg uspjeha

Počeli smo s radom 2012. godine kao tvrtka za razvoj web rješenja s timom od nekoliko inovativnih, kreativnih i motiviranih pojedinaca.
Danas poslujemo kao tvrtka za dizajn i razvoj kvalitetnih web i mobilnih rješenja na usluzi globalnim tržištima sa 75+ zaposlenih u 8 specijaliziranih timova.
Na Deloitte listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u središnjoj Europi, za 2016. godinu, ostvarili smo prvo mjesto u Hrvatskoj i 19. mjesto u Europi.

Volimo ono što radimo

Kontinuirano poboljšanje i učinkovita komunikacija su ključni elementi našeg uspjeha. Potrebe naših klijenata su nam od velike važnosti. Svakom klijentu pristupamo individualno i posvetimo dovoljno vremena da razumijemo specifične poslovne ciljeve i krajnje kupce kako bismo izgradili kvalitetna poslovna rješenja.
Kao tvrtka vođena rezultatima, uvijek priželjkujemo nove projekte i klijente, pozitivno gledajući na svaki izazov.

Posvećeni našim klijentima

Naše usluge uključuju razvoj web stranica, prilagođenih softverskih rješenja, razvoj mobilnih aplikacija i igara, web trgovina, strateško savjetovanje i dizajn korisničkog iskustva. Kroz svaku od naših usluga posvećeni smo dobivanju stvarnih i mjerljivih poslovnih rezultata za naše klijente.
Nastojimo svakom klijentu ponuditi rješenje koje odgovara njegovom poslovanju, te ograničenjima vremena i budžeta specifičnog projekta. Klijente smatramo vrijednim partnerima radeći na povjerenju i obostranom poštovanju.

 

Vrijednosti koje potičemo

Proaktivnost

Potičemo slobodoumne i dobro informirane zaposlenike. Razmišljanje usmjereno na promjenu nam omogućava individualni pristup i ideje u razumijevanju jedinstvenih poslovnih potreba klijenata, dajući dodatnu vrijednost svakome projektu.

Komunikacija

Vjerujemo kako su kontinuirana poboljšanja u učinkovitoj i pravovremenoj komunikaciji ključni elementi uspjeha. Ovakav stav doprinosi kulturi našeg ureda, od postupka zapošljavanja i svakodnevnog rada, do naše interakcije s kolegama, partnerima i klijentima.

Napredovanje u znanju

Kod naših zaposlenika potičemo želje za učenjem i rastom, kako na osobnoj tako i profesionalnoj razini. Različitim resursima stvaramo novi potencijal kroz samostalno učenje i znatiželju, formalno i praktično obrazovanje.

Integritet

Fokusiramo se na pristup otvorenosti i odgovornosti prema svakom klijentu. Pravovremena isporuka kvalitetnih rješenja unutar dogovorenog budžeta rezultira dugoročnim odnosima s kupcima.

Pozitivan stav

Unatoč brzom rastu i izazovnom poslovnom okruženju nastojimo održavati fleksibilnost i pozitivan stav koji omogućuje ugodnu radnu atmosferu, kreativnost, profesionalno napredovanje i potpuno razvijen potencijal.

 

Želiš znati više ?

Pogledaj naše najnovije radove i ne oklijevaj kontaktirati nas.

Projekti Kontakt

© 2021, Sva prava pridržana