CJELOVIT NADZOR PLAŽE ZA MENADŽMENT KONCESIJSKIH TVRTKI

Upravljanje sadržajima na plaži (BAM)

Razvili smo user friendly digitalnu platformu za brzu i jednostavnu naplatu, organizaciju i praćenje sadržaja na plaži.

BAM-ow-main.png
Strategy consulting
System architecture
UX/UI design
Website development
Mobile development

Što je BAM?

BAM je aplikacija koja nudi mogućnost brzog i lakog pristupa sadržajima na plaži. Rezervirati i platiti ležaljku i suncobran je moguće u samo dva koraka putem aplikacije koja je kreirana za iOS i Android. Nije potrebno čekati osoblje niti nositi gotovinu sa sobom čime se ujedno postiže i rasterećenost osoblja te se se skraćuje vrijeme rezervacije i plaćanja, a usluga je kvalitetnija jer osoblje ima vremena za individualizirani pristup izvršenju ostalih usluga.

MAN-ow-body1.png

Optimizacija praćenja plažnog sadržaja kroz automatizaciju

  • BAM omogućava koncesionarima na plaži smanjenje troškova i olakšava rad djelatnika kroz automatizaciju plaćanja rekvizita i praćenje naplaćenih ležaljki. Sustav optimizira procese i povećava efikasnost.

Brzo i jednostavno praćenje sadržaja na plaži

Jedna od ključnih prednosti BAM aplikacije je brzo i jednostavno praćenje stanja plaže. Koncesionari mogu lako provjeriti dostupnost ležaljki, suncobrana i ostalih sadržaja putem intuitivnog sučelja. To omogućava brzu reakciju na promjene i osigurava da posjetitelji plaže uvijek imaju pristup potrebnim sadržajima.

Izvještaji i analitika

Platforma pruža koncesionarima detaljne izvještaje koji olakšavaju donošenje poslovnih odluka. Na temelju prikupljenih podataka, mogu se identificirati trendovi i unaprijediti upravljanje sadržajima na plaži.

Različiti sadržaji, jednostavan pristup

Svaka plaža nudi svoje sadržaje koji su raznoliki, a korisnik svakome od njih može pristupiti i nakon što rezervira ležaljku i/ili suncobran te upotpuniti svoj boravak na plaži pa čak i primjerice, počastiti prijatelja - rezervirati mu ležaljku, poslati piće, naručiti hranu i bezbrižno uživati. 

MAN-ow-body2.png