Uspješno završen projekt “Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss”

Utorak, 09 siječnja, 2018

Povećanje konkurentnosti tvrtke provedbom projektata financiranih iz EU

Zadovoljstvo nam je objaviti da je tvrtka Gauss d.o.o.  projekt “Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss” financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj privela kraju. Projekt je započeo u prosincu 2016. godine nabavom Pantheon rješenja, kojim su u tvrtki poboljšani postojeći poslovni procesi, te su uvedeni i pojedini novi procesi. Osim nabave Pantheona, kroz projekt nabavljena je i informatička oprema (stolna i prijenosna Apple računala, multifunkcijski pisač, smart TV), softverska rješenja za poboljšanje prodaje, podrške klijentima, vođenje projekata i upravljanje resursima tvrtke. Kroz edukaciju za Pantheon djelatnici su upoznati i osposobljeni za rad na rješenju.

Ovaj projekt predstavlja izuzetnu važnost za nastavak rasta tvrtke Gauss d.o.o. i nova zapošljavanja, jer je obujam posla i potencijal rasta planiran za naredno razdoblje izuzetno velik te je nužno optimizirati poslovanje kako bi se zadržala stabilnost.

 

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

© 2021, Sva prava pridržana