Pretvorite kreativne ideje
u mjerljive poslovne vrijednosti.

Ostvarite potrebnu podršku kroz naše usluge, usredotočite se na Vaše poslovanje.

Naša specijalnost

IT savjetovanje

i strategija

Savjetovanje o izboru tehnologije i procesu izrade su važan dio svake uspješne poslovne strategije. Prednosti dobro izgrađene strategije su vidljive u smanjenju troškova i maksimizaciji rezultata.

Dizajn

i kreativni rad

Dizajn igra ključnu ulogu u pretvaranju posjetitelja u kupce ili korisnike. Usredotočeni smo na stvaranje jedinstvenih, responzivnih i smislenih interakcija kroz sve naše projekte.

Poslovna rješenja

po mjeri korisnika

Fokusom prema novim tehnologijama i inovativnim idejama izrađujemo softver posebno prilagođen specifičnostima poslovnih potreba

Razvoj web

trgovina

Kako bismo izradili web trgovinu koja poboljšava prodaju i kreira nezaboravno digitalno iskustvo fokusiramo se na intuitivan dizajn, korisna, brza i sigurna tehnološka rješenja visoke performanse.

Razvoj

mobilnih igara

Mobilne igre otvaraju inovativne mogućnosti za sve vrste tvrtki, posebno kada su tradicionalne marketinške strategije postale neučinkovite.

Mobilne

aplikacije

U procesu stvaranja vrijedne i jedinstvene mobilne aplikacije analiziramo problem kojeg aplikacija namjerava riješiti, mobilni kontekst u kojem se nalazi i potrebe krajnjih korisnika.

Testiranje

i osiguranje kvalitete

Uslugu testiranja softvera pružamo kao element procesa razvoja ili zasebnu uslugu. Kvalitetno testiran softver je preduvjet zadovoljstva krajnjeg korisnika i poslovnog kredibiliteta.

Razvoj

web stranica

Neovisno od izbora platforme, profesionalne, zanimljive i vrijednošću vođene web stranice su neophodna podrška svakom poslovanju.

Naš proces

SAVJETOVANJE

Odabir pravog rješenja i tehnologije za specifičnu poslovnu potrebu je ključno za uspjeh projekta. Analiza zahtjeva klijenta i savjetovanje služi razumijevanju očekivanja i mogućnosti, pa čak i smanjenju troškova i vremena razvoja.

KONCEPT & DOKUMENTACIJA

Specifikacija može biti u obliku koncepta, skice ili u pisanom dokumentu. Sastavljanje tehničke dokumentacije za softver kojeg razvijamo služi kao detaljno objašnjenje funkcija i faza.

ODRŽAVANJE & PODRŠKA

Većina održavanja je zapravo proširenje sustava kako bi se zadovoljili novi zahtjevi. Biti na raspolaganju kao podrška našim klijentima igra važnu ulogu u uspješnoj dugoročnoj suradnji.

RAZVOJ

Svi pojedini elementi iz prethodnih faza se koriste za stvaranje funkcionalnog rješenja. Faza razvoja je završena kada je rješenje spremno za lansiranje i korištenje.

OSIGURANJE KVALITETE

Koristimo različite načine praćenja razvoja softvera u svim njegovim fazama, kako bi se osigurala kvaliteta i posvetila posebna pažnja završnim detaljima.

DIZAJN

Dizajn faza je vizualna arhitektura projekta. Na kraju faze dizajna imat ćete definirano logično i vizualno rješenje.

Cjeloviti pristup

Cjeloviti pristup projektima nam omogućava rad s klijentima tijekom cijelog životnog ciklusa projekta, od faze planiranja do isporuke gotovog rješenja. Za svoje klijente pokrivamo sve usluge savjetovanja, arhitekture i dizajna, integracije u potrebne sustave, osiguranja kvalitete i finalno tehničke podrške i održavanja nakon lansiranja.
Ovakav način rada daje klijentima konkurentsku prednost i diže IT infrastrukturu na višu razinu.

Tehnologije

Android
Android Studio
Angular 2
AngularJS
Apache Solr
CSS
Express
Gradle
Grunt
Gulp.js
HTML5
HTML5/CSS3/JS
iOS
Java
JavaScript
jQuery
KnockoutJS
KOA
Laravel
Magento
MongoDB
MySQL
Node.js
npm
Objective-C
PHP
Redis
RESTful API
RxJS
SAML 2.0
Sass
SOAP
socket.IO
Sphinx
SQLite
Swift
Symfony
Vue.js
Wordpress
Xcode

Vidi sve

Imate li ideju za projekt?

Radujemo se čuti detalje.

Kontakt

© 2021, Sva prava pridržana