KentBank

Ova nevjerojatna aplikacija za mobilno bankarstvo omogućuje vam da vodite sve vaše mrežne bankovne transakcije na vašem pametnom telefonu, i za poslovni i privatni račun. Pomoću praktičnosti 24/7 bankarstva u pokretu korisnici mogu provjeriti stanja računa, sažetak računa, prijenose novca, podnijeti zahtjeve za štednju i zajmove ili stvoriti nove naloge za plaćanje i pratiti transakcije u potpunosti.

U sklopu kontinuiranih nastojanja da poboljšamo korisničko iskustvo i uslugu, izradili smo nevjerojatno intuitivan i jednostavan dizajn, pružajući jasan pregled na svim računima, slijedeći ponašanje klijenata prirodno privlačeći pozornost dje je to potrebno.

TOP ZNAČAJKE

SKENIRANJE UPLATINCA

Korisnici mogu koristiti prave uplatnice i skenirati ih u digitalni format, popunjavajući sva skenirana polja za novi nalog za plaćanje.

MOBILNI NALOG ZA PLAĆANJE

Korisnici mogu kreirati i instalirati nove naloge za plaćanje, prenositi novac, plaćati račune, pretvoriti novac u druge valute itd.

SKENER OTISKA PRSTA

Ako mobilni uređaj podržava tehnologiju skeniranja otiska prsta, korisnik može iskoristiti sve važniju brzinu i jednostavnost, skenirajući otisak prsta kako bi sigurno pokrenuli aplikaciju.

 

 

ACCOUNT AND CARD OPTIONS

Aplikacija dozvoljava pregled financijskih statusa svih korisničkih računa kao i statistike i sve kartice povezane s računima. Korisnici mogu upravljati osnovnim funkcionalnostima i zahtjevima za nove štednje ili zajmove, ali i slati zahtjeve za onemogućavanje i ponovno omogućivanje kartica.

 

OSTALE ZNAČAJKE:

  • Popis za razmjenu
  • Lokacije i usluge bankomata i podružnica
  • Financijski kalkulator
  • E- roba (kupnja telefonskih kredita, ENC)
  • Obročno plaćanje

Tehnologije

Android
Android Studio
Gradle
iOS
Java
RESTful API
socket.IO
Swift
Xcode

Vidi više

Imate li ideju za projekt?

Radujemo se čuti detalje.

Kontakt

© 2021, Sva prava pridržana