Boutique Revmed

Médecine & Hygiène je švicarski produkcijski lider francuskog govornog područja. Temeljna grana poslovanja je kreiranje medicinskih informacija za stručnjake, ali i širu javnost.

Različiti brendovi tvrtke; Revue médicale suisse, Planète santé, Georg Editeur i MH Communication pokrivaju komplementarna područja; izdavaštvo, obrazovanje, novinarstvo, digitalne medije, pisane i grafičke sadržaje i organiziranije događaja.

MedHygovi kupci očekuju jednostavno korisničko putovanje, dok MedHyg istovremeno očekuje snažan naglasak na brand identitet.

Vizija

Naš zadatak je bio uskladiti različite tehnologije kroz jedinstvenu digitalnu platformu koja korigira sve poteškoće zatečenog zastarjelog sustava.

Cilj redizajna je bio istaknuti brand i sadržaj kroz responzivno, čisto i elegantno e-commerce rješenje. Jednako važno – balansirati između poslovnih i korisničkih ciljeva.

U suradnji s timom za digitalni marketing iz Zuricha smo krerali digitalnu i tehničku strategiju usklađenu s ambicijama klijenta i očekivanjima njihovih kupaca.

Tehnologije

Novi multisite je izrađen na Magento 2 platformi kombinirajući niz drugih eksternih komponenti u jedinstven i elegantan poslovni ekosustav.

Novo e-commerce rješenje omogućuje MedHyg timovima da s lakoćom upravljaju višestrukim trgovinama, ERP sustavom i drugim prodajnim i marketing ekstenzijama koristeći jedinstvenu prijavu.

Potpuna sinkronizacija Compiere ERP sustava s Magento platformom je revolucionirala učinkovitost i brzinu upravljanja višestrukim skladištima, višestrukim trgovinama, valutama i jezicima, a finalno i računovodstvenim procesima.

Sinkronizacija dodatno olakšava međutimske suradnje i skraćuje put proizvoda od proizvodnje do prodaje.

Tehnologije

Java
KnockoutJS
Magento
MySQL
SAML 2.0
SOAP

Vidi više

Imate li ideju za projekt?

Radujemo se čuti detalje.

Kontakt

© 2021, Sva prava pridržana