321kupi

321kupi koncept prodaje temelji se na pomno odabranim ponudama u obliku digitanih kupona s mnoštvom informacija o usluzi i recenzijama korisnika. 321kupi štedi novac i vrijeme kupcima, istovremeno pružajući potpunu marketinšku i prodajnu podršku brojnim izvanmrežnim trgovcima.

Pametno oblikovan, atraktivan dizajn korisnicima olakšava i ubrzava pretraživanje, podjelu, komentiranje i kupovinu; za sebe ili kao poklon koristeći prilagođenu darovnu opciju.

Dizajn početne stranice nudi najbolje ponude trgovaca u različitim kategorijama, odlične vrijednosti i kvalitete. Kroz blog, društvene integracije i važnu korisničku podršku napravili smo prve korake u izgradnji zajednice oko 321kupi.

321kupi poslovno rješenje automatizirano je multivendor modulom koji omogućava svim trgovcima samostalno postavljanje najnovijih ponuda, upravljanje inventarom i provjeru statistike prodaje.

Pružili smo punu tehničku podršku mladom, posvećenom timu u poslovnim izazovima. Podržani poslovnom automatizacijom mogu činiti ono što im je važno, usredotočiti se na pronalaženje najzanimljivijih ponuda različitih trgovaca.

Tehnologije

HTML5/CSS3/JS
Magento
MySQL
PHP

Vidi više

Imate li ideju za projekt?

Radujemo se čuti detalje.

Kontakt

© 2021, Sva prava pridržana