Projekt “Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss d.o.o.”

Utorak, 28 studenoga, 2017

Projekt se provodi s ciljem uvođenja informatičkih rješenja što će dovesti do povećanja konkurentnosti i bolje organiziranosti cjelokupnog poslovanja tvrtke.

 

Započela je provedba projekta Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss d.o.o. , odobrenog iz programa eImpuls i financiranim iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR). Obzirom na rast tvrtke i potrebama tržišta koje su se s vremenom pojavile, postalo je nužno poboljšati poslovanje kako bi tvrtka zadržala stabilnost te povećala konkurentnost. Aktivnosti u projektu započinju nabavom i implementacijom ERP (Enterprise resource planning) rješenja za koje je odabrano rješenje tvrtke Datalab – Pantheon. 

Uvođenjem Pantheona planirana su brojna poboljšanja, koja se ponajviše očituju u integriranju svih poslovnih procesa u jedan sustav što će povećati učinkovitost tvrtke u svim segmentima. Nastavak aktivnosti u projektu odnosi se na nabavu informatičke opreme (računala, multifunkcijski pisač, smart TV) na kojima će raditi postojeći i novi zaposlenici. Osim poboljšanja u vidu poslovnih procesa i korištenja ERP rješenja, kroz projekt se namjerava poboljšati i proces prodaje, marketinga, podrške klijentima i uspostaviti bolji nadzor korištenja resursa unutar i izvan tvrtke.

Naziv projekta: Povećanje konkurentnosti tvrtke Gauss d.o.o. uvođenjem sustava za informatizaciju poslovnih procesa

Nositelj projekta: Gauss d.o.o.

Kratki opis projekta: Projekt se provodi s ciljem uvođenja informatičkog sustava u poslovanje tvrtke Gauss d.o.o. koji će dovesti do povećanja konkurentnosti. U okviru projekta implementirati će se jedan ERP sustav za upravljanje resursima tvrtke i četiri pojedinačna informatička rješenja za poslovne procese (CRM sustav za odnose s kupcima, kolaboracijski sustav za projekte, sustav za novu poslovnu jedinicu – Kontakt i podršku klijentima te senzorska rješenja za kontrolu pristupa resursima tvrtke). U sklopu projekta će se educirati 40 postojećih zaposlenika tvrtke Gauss d.o.o. i tri novozaposlene osobe.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 673.170,00kn, od kojih bespovratna sredstva EU iznose 299.900,00kn.

Razdoblje provedbe: 05.12.2016.-05.02.2018.

Kontakt osoba za više informacija: Sanja Radić

https://strukturnifondovi.hr/

 

 

 

 

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

© 2021, Sva prava pridržana