Održane nove radionice

Nedjelja, 03 travnja, 2016

Poslovanje 2 nastavlja s jačanjem vlastitih kapaciteta provođenjem novih edukacijskih ciklusa u prvom tromjesečju 2016. godine.

U sklopu projekta „Novim znanjima do zajedničkog rasta“, tijekom siječnja i veljače 2016. godine održan je ciklus edukacija iz Prodajnih i komunikacijskih vještina za 10 zaposlenika tvrtke. Educirani su djelatnici iz prodaje i marketinga koji su u svakodnevnom kontaktu s klijentima i drugim dionicima tržišta, a imaju potrebu za usavršavanjem u ovom području, kako bi ojačali vlastite kompetencije. Naglasak edukacija bio je na konfliktima i pregovaranju, načelima uspješne komunikacije, pregovaračkim vještinama, CRM poslovanju i prodajnim strategijama.

U ožujku je održan novi slijed edukacija, iz područja testiranja softvera. Sedam djelatnika tvrtke prošlo je trodnevnu edukaciju iz područja testiranje softvera. Radionica je provedena kroz dvije cjeline; testiranje Magento e-commerce stranica i testiranje mobilnih aplikacija. Djelatnici su dobili priliku dodatno proširiti svoja znanja i unaprijediti proces kontrole kvalitete softverskih rješenja.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz https://strukturnifondovi.hr/

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

© 2021, Sva prava pridržana