Objave

Steknite svježu perspektivu u našim člancima.

Saznajte o najnovijim tehnologijama, trendovima i savjetima za uspjeh

Blog main image
Sve kategorije Inovacije
Novosti
Press
Strategija
1180 x 600.jpg
 • Strategija

Osnaživanje digitalizacije uz DMS

U dobu digitalizacije, učinkovito i sigurno upravljanje ogromnim količinama dokumenata ključno je za organizacije. Sustav za upravljanje dokumentima (DMS) pojavio se kao ključni alat za tvrtke koje žele povećati produktivn...
Josip Svoboda / 20 kol 2023
blog-post-13-min.png
 • Press

Napustili smo sigurnost i krenuli svojim putem

Gauss je izvanredan primjer kako uz znanje i volju, u manje od pet godina, iz samog temelja stvoriti najbrže rastuću tehnološku tvrtku. Pitali smo Ivana Lozančića, direktora Gaussa, koja je tajna njihova uspjeha
Tihana Rajnović / 30 lip 2023
blog-post-4-min.png
 • Strategija

Upravljanje projektima i komunikacija

Prema PMI-ju, upravljanje projektima odnosi se na korištenje specifičnih znanja, vještina, alata i tehnika za isporuku nečega od velike važnosti ljudima. Razvoj softvera za poboljšani poslovni proces, izgradnja zgrade, pružanje pomoći nakon prirodne katastrofe i širenje prodaje na novo geografsko tržište – sve su to primjeri projekata.
Josip Svoboda / 29 lip 2023
blog-post-14-min.png
 • Press

Gauss Development je najbolje plasirana hrvatska tvrtka s porastom prihoda od 736 posto

Gauss Development je najbolje plasirana hrvatska tvrtka s porastom prihoda od 736 posto prema Deloitteovoj ljestvici 50 najbrže rastućih tvrtki u srednjoj Europi.
Tihana Rajnović / 31 svi 2023
blog-post-5-min.png
 • Strategija

4 razloga za implementaciju softvera za upravljanje projektima u vaše poslovanje

Kada je riječ o alatima za upravljanje projektima, mnoge tvrtke još uvijek imaju otpor prema njihovoj implementaciji u svoje poslovanje.
Josip Svoboda / 21 svi 2023
blog-post-10-min.png
 • Strategija

CMS - sve što trebate znati

CMS, poznat i pod nazivom Content Management System, softver je koji pomaže korisnicima da kreiraju, uređuju i objavljuju sadržaj na web stranici bez naprednog programerskog znanja.
Josip Svoboda / 19 svi 2023
blog-post-12-min.png
 • Novosti

Vaučeri za digitalizaciju

Ovim Pozivom poticat će se ulaganja MSP-ova usmjerena na provedbu digitalizacije i digitalne transformacije poslovanja kroz osposobljavanje i usluge za poboljšanje digitalnih vještina (među ostalim onih povezanih s tehnologijama u oblaku), strategije za digitalnu transformaciju, digitalni marketing, povećanje kibernetičke otpornosti sigurnosnim provjerama sustava i primjenu složenih digitalnih rješenja.
Matija Vojvodic / 18 svi 2023
blog-post-1-min.png
 • Inovacije

Kako značajke softvera za upravljanje projektima mogu poboljšati vaše poslovanje

Prema Wellingtoneu (2020.), samo 23 % organizacija koristi softver za upravljanje projektima. Ostali još uvijek rade sa zastarjelim načinima praćenja svojih projekata kao što su papir, Excel ili neki drugi zastarjeli način unosa podataka. Ovo je poražavajuća statistika budući da organizacije koje ne koriste ili imaju zastarjelu tehnologiju upravljanja projektima imaju stopu neuspjeha projekta od 18 % (PMI, 2019.).
Matija Vojvodic / 20 tra 2023
blog-post-7-min.png
 • Strategija

Kanban vs. Gantt: što odabrati za svoj projekt

Sigurno ste već čuli za Kanban ploču i Ganttov dijagram. No jeste li se ikada zapitali koja je njihova glavna svrha i kako možete izvući maksimum iz obiju metoda?
Matija Vojvodic / 21 ožu 2023
Screenshot_6.jpg
 • Inovacije

Customer relationship management: definicija i značenje

Vjerojatno ste već čuli kako netko u razgovoru koristi kraticu CRM. Ako niste sigurni što ona znači ili koja je svrha iza nje, pokušat ćemo vam razjasniti.   Prema Act.com, CRM ili Customer Relationship Management je softverski sustav koji se koristi za izgradnju i upravljanje odnosima s klijentima.
Matija Vojvodic / 19 ožu 2023
blog-post-3-min.png
 • Strategija

Top 7 jednostavnih lead management značajki koje svaki prodajni tim treba imati

Kada radite s klijentima, morate prolaziti kroz razne procese kako biste sklopili posao. Kao dio CRM softvera, upravljanje lead managementom pomoći će vam u prikupljanju i upravljanju leadovima dok ne postanu spremni na kupnju.
Matija Vojvodic / 28 velj 2023
1
2