Vyomm

Luksuzno stanovanje

UX/UI dizajn
Razvoj
Osiguranje kvalitete
Head mockup.png

Tajni prozor do najboljih nekretnina u Londonu.


Dom je ključna točka u ljudskom životu. To je mjesto okupljanja ljudi koji su nam najbliži, mjesto na kojem se želimo osjećati ugodno i sigurno. Svaki dom priča svoju jedinstvenu i individualnu priču.

Mockup-1.png
Mockup-2.png
Mockup-3.png

Dublja i snažnija povezanost s okolinom.

Vyomm (prethodno Homehapp) nastao je iz ideje o domu kao simbolu autentičnog osjećaja pripadnosti i duboke povezanosti sa životnim okruženjem. Vyomm pruža platformu luksuznih nekretnina dizajniranu za premium klijente iz Velike Britanije, namjeravajući učiniti korak dalje.


  • Sigurnost i povjerenje.

Primarni je cilj doći do željene nekretnine na brz i jednostavan način s visokom razinom sigurnosti i povjerenja. Prodavači, kupci i agenti za nekretnine, kao i drugi zainteresirani dionici, mogu doći do kvalitetnih informacija, jedinstvenih priča koje dom kao prostor može ponuditi.

  • Izgradnja društvenog okruženja.

Vyomm je jedinstvena kombinacija platformi za iznajmljivanje i prodaju nekretnina, ali i društvena mreža za svoje klijente. Zainteresirane strane mogu komunicirati i brzo doći do pouzdanih informacija ne samo o nekretninama već i o okolišu, prirodi, susjedstvu i svemu što okružuje svaku nekretninu.

Funkcionalnost koju pruža segment društvenih mreža je mogućnost ocjenjivanja nekretnina, stvaranja priča, inspiracija i dojmova o određenom području, objavljivanja fotografija, video zapisa, chata i još mnogo toga.

  • Daleko od očiju javnosti.

Nekretnine se mogu zaključati ili sakriti od javnosti kako bi ih samo potencijalni kupac otkrio pomoću "maginog linka" određene nekretnine koju je poslao agent. Ova funkcionalnost pruža sigurnost i povjerenje diskretnim kupcima koji ne žele da njihove luksuzne nekretnine budu u javnosti.

  • Atraktivnost i jednostavnost.

Puno smo pozornosti posvetili jednostavnosti i simbolici, kroz testiranje i uklanjanje svih tvrdih elemenata ili nepotrebnih smetnji.


Pažljivim odabirom teksture i raznolikošću paleta mekih boja stvorili smo atraktivnu platformu prilagođenu korisniku.


Kako bismo zaintrigirali tražitelje, integrirali smo interaktivni pogled na priče o nekretninama osiguravajući stalan protok informacija.

Općenito, stvorili smo 200+ dizajnerskih zaslona, uključujući mobilne aplikacije, kako bismo ovu hrabru i zavodljivu priču o nekretninama dovršili.

Mockup-4.png
Mockup-5.png
Mockup-6.png

Vyomm je jedinstvena kombinacija platformi za iznajmljivanje i prodaju nekretnina, ali i društvena mreža za svoje klijente. Zainteresirane strane mogu komunicirati i brzo doći do pouzdanih informacija ne samo o nekretninama već i o okolišu, prirodi, susjedstvu i svemu što okružuje svaku nekretninu.


Prodavači, kupci i agenti za nekretnine, kao i drugi zainteresirani dionici, mogu doći do kvalitetnih informacija, jedinstvenih priča koje dom kao prostor može ponuditi.

Mockup-7.png
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.