Sonus Art

UX/UI dizajn
Razvoj
Osiguranje kvalitete
Group 50039.png

Njegujući i gradeći vrhunski brand


Sonus Art najveći je prodavač audio i video opreme u Zagrebu, s više od petnaest godina iskustva u prodaji hi-fi komponenata, zvučnika i opreme za kućno kino. Sonus Art okuplja entuzijaste finog ukusa u izvrsnom zvuku i ekskluzivnim Hi-Fi proizvodima. Smatraju sebe prozorom u svijet dobrog zvuka.


Njegujući i gradeći svoj brend vrhunskom uslugom, organiziranim radionicama, video prezentacijama, događajima i razgovorima sa zajednicom već desetljeće, postali su vodeći dobavljač audio-videa u Hrvatskoj na svom putu do europskog tržišta.

Group 49919.png
Group 49918.png
Group 49917.png

Prozor e-trgovine u svijet dobrog zvuka

Poticanje promocija

Razvili smo web stranicu za e-trgovinu koja na početnoj stranici ima mnogo ulaznih točaka za istaknute proizvode i prilagođene kategorije, koje su pažljivo odabrane i uvijek ažurirane. Fleksibilan CMS sadržaj omogućuje jednostavnu promociju robnih marki i info bannera, poput kupnje i isporuke, nagrada i promotivnih kataloga koji informiraju kupca. Kako bismo zaključili priču, implementirali smo WordPress za upravljanje blogovima i poboljšali dijeljenje na društvenim mrežama.


Napredne značajke kataloga

Stranice s popisom proizvoda omogućuju korisniku pregledavanje i kupovinu zbirke ili dublje pretraživanje proizvoda sortiranjem na temelju određenih značajki ili robne marke. Pogled na proizvod obogaćen je konfiguracijama, podacima o robnoj marki, oznakama proizvoda, recenzijama, usporedbom, informacije o bodovima vjernosti i varijacije cijena.

Kako bismo poboljšali prodaju proizvoda, na početnu stranicu ističemo proizvode i jedinstvene tehničke značajke. Počeli smo s istaknutim proizvodima, istaknutim kategorijama, promocijama s dodanom vrijednošću i promicanjem robne marke, s namjerom da se doda transparentnost robnih marki i razlikovni čimbenici.


Više značajki

Dodatne značajke uključuju naplatu na jednoj stranici, prijavu na Facebook, bilten Mail Chimp, integraciju PayPal-a, podršku za chat uživo, modul vjernosti i još mnogo toga. Naš tim održava elegantno i visoko funkcionalno mjesto SonusArt s dodatnim poboljšanjima.


Nagrade za poslovnu izvrsnost

Na internetskoj trgovačkoj konferenciji SMind 2016. Sonus Art nagrađen je s dvije prestižne nagrade poslovne izvrsnosti u kategorijama Omnichannel i kategoriji audio i video.

Group 49912.png
Group 50040.png
Group 49921.png

Sonus Art najveći je prodavač audio i video opreme u Zagrebu, s više od petnaest godina iskustva u prodaji hi-fi komponenata, zvučnika i opreme za kućno kino. Sonus Art okuplja entuzijaste finog ukusa u izvrsnom zvuku i ekskluzivnim Hi-Fi proizvodima.


Fleksibilan CMS sadržaj omogućuje jednostavnu promociju robnih marki i info bannera, poput kupnje i isporuke, nagrada i promotivnih kataloga koji informiraju kupca. Kako bismo zaključili priču, implementirali smo WordPress za upravljanje blogovima i poboljšali dijeljenje na društvenim mrežama.

Group 49914.png
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.