Sales Book

UX/UI dizajn
Razvoj
Osiguranje kvalitete
Head mockup.png

Jednostavnost za korporativno okruženje


Softver SalesBook razvijen je na zahtjev Siller Ltd. kao potpuni softverski alat za profesionalce u prodaji. Tvrtka Siller specijalizirana za IT koncepte, uglavnom usredotočena na mobilne B2B aplikacije, ERP i POS sustave. Tvrtka koristi više od 35 godina u maloprodajnoj industriji i nudi svoje proizvode i usluge divovima poput Coca-Cole, Intersporta, Deichmana, Jacquesa Lemansa, Wortmanna i Vodafona.

Mockup-1.png
Mockup-2.png
Mockup-3.png

Kompletan softverski alat za profesionalce u prodaji

Korporativno okruženje B2B rješenja

U osnovi aplikacije SalesBook je jednostavnost koju donosi u korporativno okruženje. Iako je ovo poslovno rješenje prilagođeno i robusno, krajnjim korisnicima donosi lakoću i jednostavnost na svim različitim razinama.


Rješavanje problema prodaje linija

Planiranje projekta bio je opsežan i kreativan proces preispitivanja softvera koji bi optimizirao cjelokupni proces prodaje linija, rad na mreži i izvan mreže uz istovremenu obradu velikih baza podataka.

Koncept i dizajn aplikacije SalesBook jednostavni su, čisti, osvježavajući i intuitivni, prilagođeni za upravljanje zaslonom osjetljivim na dodir, s visokim naglaskom na prezentacije kataloga i proizvoda.


Bogat popis značajki za prodaju

Popis funkcionalnosti aplikacije za prodajne predstavnike uključuje popis korisnika, planiranje ruta, statistiku u stvarnom vremenu, veliku količinu podataka, pregled dnevnika kao što su narudžbe, posjeti i statusi korisnika, jednostavan ispis i još mnogo toga.


Impresivna prodaja mobilne linije

SalesBook tjera prodajne predstavnike da stvaraju impresivne, interaktivne prezentacije i postižu učinkovitije rezultate s kupcima. Cijela prezentacija prodaje i dijalog s kupcima mogu se obraditi, optimizirati i ubrzati bez papirologije ili tiskanih kataloga pomoću aplikacije SalesBook iPad.

Mrežni katalog aplikacija koristi fotografije visoke rezolucije, detaljne opise i sučelje prilagođeno korisniku. Prodavač može dodati proizvode u košaricu i naručiti koji automatski postaje dodjela glavnom uredu.


Prodaja pod kontrolom

Aplikacija SalesBook upravlja kompletnim prodajnim procesom; bogate informacije o klijentima sa statusima i poviješću narudžbi, planiranjem rute prodaje, pojedinačnim proizvodima, katalozima i promocijama, prezentacijama prodajnih predstavnika, narudžbama i još mnogo toga. Omogućuje čak i jednostavno ispisivanje, ako je potrebno, posjete i statuse korisnika, rukovanje korisničkim ugovorima i popustima. Prikupljanje podataka i automatizacija procesa imaju dodatne pogodnosti, poput statistike u stvarnom vremenu i izgradnje velikih baza podataka.


Napredna briga o korisnicima

Aplikacija čini prodajnog predstavnika ažuriranim zbog suradnje središnjice koja mu daje pregled dopisivanja s klijentima, posljednjih narudžbi i izvješća o posjetima. Prikaz karte temeljen na integriranom GPS -u Apple iPad daje funkciju „Kupci u vašem području“.


Uspjeh smanjenja troškova

Aplikacija donosi značajno smanjenje troškova bez naporne naknadne obrade u uredu i ogromno ubrzanje prodajnog procesa.

Mockup-4.png
Mockup-5.png
Mockup-6.png

Softver SalesBook razvijen je na zahtjev Siller Ltd. kao potpuni softverski alat za profesionalce u prodaji. Tvrtka Siller specijalizirana je za IT koncepte, s više od 35 godina iskustva u maloprodaji i radeći s velikim korporacijama poput Coca-Cole, Intersporta, Deichmana, Jacquesa Lemansa, Wortmanna i Vodafona.


SalesBook optimizira cjelokupni proces prodaje linija, rad na mreži i izvan mreže, a istovremeno obrađuje velike baze podataka. Ovo rješenje za prodajne predstavnike uključuje popis kupaca, planiranje rute, statistiku u stvarnom vremenu, veliku količinu podataka, pregled dnevnika kao što su narudžbe, posjeti i statusi kupaca, jednostavan ispis i još mnogo toga.


Aplikacija donosi značajno smanjenje troškova bez naporne naknadne obrade u uredu i omogućava znatno ubrzanje prodajnog procesa.

Mockup-7.png
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.