Upravljanje projektima

Poboljšajte učinkovitost rada na daljinu s tri ključne prednosti softvera

Nikolina Hodak 17. srpnja 2022.

young-asia-businesswoman-using-laptop-talk-colleague-about-plan-video-call-meeting-while-work-from-home-living-room.jpg

TABLICA SADRŽAJA

 

 

O radu na daljinu

 

Svi znamo koliko je rad na daljinu postao popularan tijekom pandemije, posebno u svijetu upravljanja projektima.

 

Mnoge tvrtke pronašle su način da svaki proces održavaju u redu dok njihovi voditelji projekata rade iz udobnosti svojih domova.

 

Ali postavlja se pitanje jesu li zaposlenici stvarno tako produktivni radeći na daljinu ili im nedostaju posebni alati koji bi im pomogli da ostanu u kontaktu sa svojim uredom?

 

Bilo da već duže vrijeme radite na daljinu ili razmišljate uskoro početi, obratite pozornost na sljedeća poglavlja.

 

Pripremili smo za vas tri glavne prednosti koje će vam alati za upravljanje projektima pružiti vezano za rad na daljinu.

 

 

Rješenje temeljeno na cloudu

 

Svakom voditelju projekta (i svakom zaposleniku koji radi na daljinu) važno je osloniti se na različite alate za suradnju. Oni bi trebali biti dobro povezani unutar tima.

 

Ako niste sigurni hoćete li pri radu od kuće sačuvati sve poslovne procese i podatke, pokušajte implementirati rješenja temeljena na cloudu.

 

 

 

 

U tom slučaju trebate imati samo internetsku vezu i vaš kućni ured je spreman. Ne morate brinuti o hostingu, poslužiteljima i ostalim troškovima. Prijavite se putem odabranog preglednika i radite s bilo kojeg mjesta, na bilo kojem uređaju.

 

Glavna prednost je u sigurnosti pohranjivanja veće količine podataka i brzini obrade. Svi članovi vašeg tima mogu ostati povezani i to i jest cijela poanta.

 

 

 

 

Sve na jednom mjestu

 

A što ako vam kažemo, osim što ostajete povezani sa svojim timom, možete imati i sve trenutne projekte i zadatke zabilježene na jednom mjestu?

 

S obzirom na to da je digitalna transformacija poslovanja već pokazala svoje prednosti, postalo je više nego jasno koliko digitalizacija može unaprijediti, pojednostavniti i ubrzati poslovanje.

 

 

 

 

Platforme koje vam omogućuju praćenje svih trenutnih zadataka i projekata s bilo kojeg mjesta vrijedi pogledati i uzeti u obzir.

 

U svakom trenutku budite u toku s projektima na kojima članovi vašeg tima trenutno rade i tko je dodijeljen određenom projektu.

 

 

Komunikacija

 

Kada komunicirate s kolegama iz udobnosti svog doma, koji je vaš glavni način komunikacije? Morate li koristiti različite komunikacijske aplikacije s obzirom na to kojim se članovima tima obraćate?

 

Možete zaboraviti na to kada uspostavite jednu glavnu platformu i unutar nje koristite sve potrebne alate. Možete imati tri glavna načina komunikacije sa svojim kolegama i klijentima; chat, e-mail i streaming.

 

Na primjer, izravna komunikacija putem interne aplikacije za chat smanjuje gubitak fokusa zbog upotrebe više različitih vanjskih aplikacija.

 

 

 

 

Nadalje, članovi tima mogu vidjeti i statuse svojih kolega ili klijenata.

 

Budući da je e-mail klasičan oblik uredske komunikacije, nismo mogli proći kroz ovo poglavlje, a da ga ne spomenemo.

 

On vam daje mogućnost dodavanja datoteka ili dokumenata, dodavanja potpisa i pretvaranja dolaznih e-mailova u potencijalne klijente ili zadatke kako biste u potpunosti iskoristili ovaj kanal komunikacije.

 

 

 

 

Sada prijeđimo na streaming za koje je poznato da je glavno rješenje za virtualne pozive i sastanke.

 

A ako dodate virtualnu ploču na kojoj svi sudionici mogu istovremeno pisati, možete izvući najbolje iz traženog softvera.

 

 

 

 

Svaki tim može poboljšati učinkovitost rada na daljinu uz Gauss Box

 

Tri navedene značajke o kojima smo govorili ključne su pri traženju adekvatnog softvera za vašu tvrtku.

 

S obzirom na to da su potrebe svake tvrtke različite i zahtijevaju različite značajke, imamo pravo rješenje za vas. Gauss Box je jedinstvena platforma u cloudu dizajnirana za upravljanje svim poslovnim procesima.

 

Omogućuje učinkovito upravljanje svakodnevnim poslovanjem, kao i strateško planiranje kroz radne procese i jasnu analitiku.

 

Gauss Box se sastoji od pojedinačnih modula koji zajedno predstavljaju cjelovito poslovno rješenje. Moduli se mogu koristiti zasebno ili zajedno, a u kombinaciji daju maksimalan učinak.

 

 

 

 

Uz sve navedeno u prethodnim poglavljima, neki od glavnih modula uključuju upravljanje projektima i suradnju, proizvode i usluge, lead management, komunikaciju, CMS, CRM, e-trgovinu, zaštitu podataka i izvješća.

 

 

Slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku. Naš tim će rado odgovoriti na vaša pitanja!

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.