Upravljanje projektima

prevBLOG

Svi znamo koliko je rad na daljinu postao popularan tijekom pandemije, posebno u svijetu upravljanja projektima. Mnoge tvrtke pronašle su način da svaki proces održavaju u redu dok njihovi voditelji projekata rade iz udobnosti svojih domova. Ali postavlja se pitanje jesu li zaposlenici stvarno tako produktivni radeći na daljinu ili im nedostaju posebni alati koji bi im pomogli da ostanu u kontaktu sa svojim uredom?

Nikolina Hodak 17. srpnja 2022 .

Sigurno ste već čuli za Kanban ploču i Ganttov dijagram. No jeste li se ikada zapitali koja je njihova glavna svrha i kako možete izvući maksimum iz obiju metoda?

Nikolina Hodak 23. lipnja 2022 .

Unatoč statističkim dokazima da razvijeni proces upravljanja projektima čini organizaciju daleko vjerojatnijim da će isporučiti na vrijeme i prema proračunu, još uvijek postoje mnoga neodgovorena pitanja koja zanimaju projektno orijentirane tvrtke.

Nikolina Hodak 20. lipnja 2022 .

Ne može se dovoljno naglasiti koliko je komunikacija ključna u planiranju projekta. S obzirom na to da se radi o složenom procesu, voditelji projekata provode velik dio vremena u komunikaciji sa svojim timovima kako bi osigurali pravilan tijek projekta.

Nikolina Hodak 15. lipnja 2022 .

Iako softver za upravljanje projektima koristi tvrtkama na različite načine (ušteda vremena, novca, resursa itd.), ljudi i dalje imaju tendenciju koristiti proračunske tablice i troše dragocjeno vrijeme tvrtke.

Nikolina Hodak 14. lipnja 2022 .
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.