Najnovije objave

prevBLOG

Odgovarajuća tipografija pri kreiranju web stranice ključno je za uspješnu komunikaciju i prijenos informacija.

Dario Perkunić 13. kolovoza 2021 .
quasar framework.png
Najnovije objave

Quasar framework

Kao najveća prednost frameworka ističe se mogućnost razvoja aplikacija za razne platforme. Glavni moto je „piši kod jednom i deployaj ga kako god trebaš“.

Marijo Kiš 13. kolovoza 2021 .

Dizajnersko razmišljanje stavlja korisnika na prvo mjesto, dio je korisnički orijentiranih sustava i usredotočeno je na otkrivanje problema i njihovo rješavanje na inovativan način s ciljem poboljšanja iskustva ljudi.

Ana Svalina 13. kolovoza 2021 .

Tailwind mi je zauvijek promijenio mišljenje o pisanju CSS-a i olakšao front-end život.

Matej Rončević 10. kolovoza 2021 .

Zadovoljstvo nam je i ponosno objavljujemo da se Gauss uspješno etablirao kao partner Pangee. Čast nam je biti dio elitne zajednice od 7% najboljih softverskih inženjera, što će nas učiniti još transparentnijim i dostupnijim našim sadašnjim i budućim partnerima putem Pangea profila.

Gauss 18. travnja 2021 .

Ponosni smo što smo imenovani jednom od najboljih B2B tvrtki za razvoj softvera i što smo dobili nagradu Clutch!

Gauss 4. travnja 2021 .

Razvoj ekspertnog sustava za upravljanje proizvodnjom i preradom prehrambenih proizvoda (ESIA – Ekspertni Sustav za Inteligentnu Agrikulturu)

Gauss 24. veljače 2021 .

Danas s ponosom najavljujemo snažan početak našeg profila Clutcha! Od 2012. isporučujemo kvalitetan prilagođeni softver, web i razvoj e-trgovine! Iako prošla godina za većinu nas nije bila najbolja, zahvaljujući pandemiji pobrinuli smo se da i dalje pružamo najbolje moguće usluge.

Gauss 9. veljače 2021 .
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.