E-commerce

prevBLOG

Novi webshop lansiran je u studenom 2021. godine na našoj GaussBox platformi, koja unutar E-commerce modula, uz mnogo drugih opcija, našem klijentu pruža i detaljan pregled narudžbi. Ova stavka klijentu je bila iznimno važna kako bi organizacija unutar internog skladišta, a prilikom isporuke naručenih paketa, bila što brža, lakša i jednostavnija za praćenje.

Kristina Orešković 24. ožujka 2022 .

Google je moćna platforma, ali ako se ne koristi ispravno, može vas koštati dragocjenog novca. Najbolji način je da oglase postavite oko svog prodajnog sustava.

Jozipović Stjepan 18. ožujka 2022 .

2018. godine tvrtka Delmerion je uvidjela potrebu za redizajnom vlastitog webshopa. Bio im je potreban novi webshop koji će dizajnom, strukturom i funkcionalnostima brendirati tvrtku kao vodećeg trgovca luksuznih kozmetičkih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Boris Figecki 17. ožujka 2022 .

Vodit ćemo vas kroz jednu od najučinkovitijih stvari u svijetu e-trgovine, koja će vam pomoći da rastete tako što će kupci kupovati više - PRODAJNI SUSTAVI.

Stjepan Jozipović 10. ožujka 2022 .

Kako prestati bacati svoj teško zarađeni novac? Izvucite maksimum iz svojih PPC pothvata.

Stjepan Jozipović 2. ožujka 2022 .

Jeste li znali da su najpopularnije stranice na e-trgovinama stranice kategorija i proizvoda? Naučite kako optimizirati ove stranice što je više moguće!

Stjepan Jozipović 22. veljače 2022 .

Želite nadmašiti konkurenciju sa svojim webshopom? Jedan od najjednostavnijih i najproduktivnijih načina je pretvoriti svoje proizvode u paket usluga.

Stjepan Jozipović 16. veljače 2022 .

Jamstva za proizvode i usluge su dokazano učinkovita marketinška tehnika koja se može koristiti za povećanje prodaje vašeg webshopa, ali i izgradnju zajednice lojalnih kupaca.

Stjepan Jozipović 10. veljače 2022 .
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.