Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Projektom se planira razviti WaterQ rješenje koje će omogućiti integraciju različitih izvora podataka (javno zdravstvo, vodovodi, senzori, otvoreni podaci) i različitih tipova podataka (laboratorijska mjerenja, senzorska, meteorološki podaci), a koji do sada nisu bili integrirani na jednoj platformi.

Gauss 16. studenoga 2021 .

U sklopu projekta projekta Co(I)neTworking zajednice općine Vladislavci, općina Vladislavci je organizirala ciklus pravnih i računovodstvenih radionica za mlade od 15-25 godina starosti.

Biljana Gaća 12. studenoga 2021 .

Poziv na dostavu ponuda u sklopu projekta „Razvoj ekspertnog sustava za upravljanje proizvodnjom i preradom prehrambenih proizvoda

Biljana Gaća 10. studenoga 2021 .

Dun & Bradstreet dodjeljuje tvrtki Gauss d.o.o. Platinasti certifikat bonitetne izvrsnosti 2021.

Gauss 29. listopada 2021 .

Različiti događaji i situacije s kojima se neka generacija susreće, utjecat će itekako, prema mišljenju znanstvenika, na ponašanje pojedinaca na način da će to rezultirati sličnim obrascima ponašanjima, političkim stavovima i/ili navikama koje će ta generacija ‘kolektivno’ posjedovati. Naravno da i svaka generacija unutar sebe ima velike različitosti, ali ipak je neke kolektivne preferencije moguće razlikovati.

Nataša Šalamun 26. kolovoza 2021 .

Razlike među generacijama mogu stvoriti brojne probleme kao što su nepovjerenje među zaposlenicima, visoke stope fluktuacije i sl. Zbog toga je iznimno važno razumjeti vrijednosti i zahtjeve milenijalaca kako bi se u što većoj mjeri iskoristio njihov puni potencijal.

Nataša Šalamun 24. kolovoza 2021 .

Neki od najvažnijih razloga zašto je potrebno ulagati sredstva u brendiranje poslodavaca su zadovoljstvo zaposlenika u organizacijama s boljom reputacijom na tržištu, nižom stopom fluktuacije, boljom orijentacijom na tzv. Milenijske zaposlenike, lakše upravljanje talentima.

Nataša Šalamun 24. kolovoza 2021 .

Odgovarajuća tipografija pri kreiranju web stranice ključno je za uspješnu komunikaciju i prijenos informacija.

Dario Perkunić 13. kolovoza 2021 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.