Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Digitalizacija je ključna za modernizaciju poslovanja jer omogućuje organizacijama da transformiraju svoje tradicionalne procese i modele u digitalne oblike koristeći informacijske tehnologije (IT) kako bi povećali fleksibilnost, smanjili troškove i poboljšali učinkovitost. Digitalizacija tvrtki postaje sve značajnija u posljednjih nekoliko godina, budući da tehnologija nastavlja utjecati na način na koji poslujemo.

Nikolina Hodak 15. veljače 2023 .
cms.png
Nije kategorizirano

CMS - sve što trebate znati

CMS, poznat i pod nazivom Content Management System, softver je koji pomaže korisnicima da kreiraju, uređuju i objavljuju sadržaj na web stranici bez naprednog programerskog znanja. Možete izraditi svoju web stranicu bez potrebe da znate kako napisati kod.

Nikolina Hodak 31. siječnja 2023 .

Early Learning's Fun Preschool Pte Ltd tvrtka je sa sjedištem u Singapuru, a njihov softver namijenjen je azijskom tržištu. Njihov brand WeNotes je startup u razvoju CRM rješenja za edukatore i terapeute.

Nikolina Hodak 20. listopada 2022 .

Sudjelovanje na znanstveno - stručnom skupu "Primjena novih tehnologija u proizvodnji vina"

Biljana Gaća 7. rujna 2022 .

Tvrtka Recupero d.o.o. je dugoročni partner Gaussa koji okuplja tim stručnih i kreativnih pojedinaca. Recupero tim pruža pouzdane, poslovno orijentirane i visoko efikasne usluge i rješenja u području financijskog poslovanja koje se odnose na računovodstvene, konzultantske i usluge iz područja EU fondova.

Nikolina Hodak 29. kolovoza 2022 .

Svi znamo koliko je rad na daljinu postao popularan tijekom pandemije, posebno u svijetu upravljanja projektima. Mnoge tvrtke pronašle su način da svaki proces održavaju u redu dok njihovi voditelji projekata rade iz udobnosti svojih domova. Ali postavlja se pitanje jesu li zaposlenici stvarno tako produktivni radeći na daljinu ili im nedostaju posebni alati koji bi im pomogli da ostanu u kontaktu sa svojim uredom?

Nikolina Hodak 17. srpnja 2022 .

Vjerojatno ste već čuli kako netko u razgovoru koristi kraticu CRM. Ako niste sigurni što ona znači ili koja je svrha iza nje, pokušat ćemo vam to sada razjasniti. Prema Act.com, CRM ili Customer Relationship Management je softverski sustav koji se koristi za izgradnju i upravljanje odnosima s klijentima.

Nikolina Hodak 14. srpnja 2022 .

Kada radite s klijentima, morate prolaziti kroz razne procese kako biste sklopili posao. Kao dio CRM softvera, upravljanje lead managementom pomoći će vam u prikupljanju i upravljanju leadovima dok ne postanu spremni na kupnju. Kao što već smo pisali u ranijim blogovima, ne možemo dovoljno naglasiti koliko su softverski alati važni i kako mogu promijeniti vaš radni život.

Nikolina Hodak 6. srpnja 2022 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.