Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Jedan od odjela bez kojih je nemoguće zamisliti Gauss zasigurno je dizajn odjel. Kreativci tvrtke, kako ih se često naziva, sudjeluju u gotovo svim fazama projekata. Od samih početaka, preko osmišljavanja koncepata (bilo web stranica, webshopova, web ili mobilnih aplikacija) pa do oblikovanja korisničkog iskustva i vizualnog dizajna. Neupitna je njihova zasluga i u stvaranju cjelokupnog employer brandinga, kako internog tako i vanjskog.

Nataša Šalamun 26. travnja 2022 .

Novi webshop lansiran je u studenom 2021. godine na našoj GaussBox platformi, koja unutar E-commerce modula, uz mnogo drugih opcija, našem klijentu pruža i detaljan pregled narudžbi. Ova stavka klijentu je bila iznimno važna kako bi organizacija unutar internog skladišta, a prilikom isporuke naručenih paketa, bila što brža, lakša i jednostavnija za praćenje.

Kristina Orešković 24. ožujka 2022 .

Google je moćna platforma, ali ako se ne koristi ispravno, može vas koštati dragocjenog novca. Najbolji način je da oglase postavite oko svog prodajnog sustava.

Jozipović Stjepan 18. ožujka 2022 .

2018. godine tvrtka Delmerion je uvidjela potrebu za redizajnom vlastitog webshopa. Bio im je potreban novi webshop koji će dizajnom, strukturom i funkcionalnostima brendirati tvrtku kao vodećeg trgovca luksuznih kozmetičkih proizvoda na hrvatskom tržištu.

Boris Figecki 17. ožujka 2022 .

Ove 33 recenzije na našem profilu samo su potvrda naših uspjeha! Počnite raditi s nama i uvjerite se zašto smo vodeći u industriji. Povežite se s Gauss Development već danas!

Clutch 15. ožujka 2022 .

Vodit ćemo vas kroz jednu od najučinkovitijih stvari u svijetu e-trgovine, koja će vam pomoći da rastete tako što će kupci kupovati više - PRODAJNI SUSTAVI.

Stjepan Jozipović 10. ožujka 2022 .
Blog postovi web (1200x783).png
Ljudski potencijali

Žene na IT sceni

Dugi niz godina IT scena smatrala se muškim područjem djelovanja, a žene zaposlene u toj industriji bile su više iznimka nego pravilo. Međutim, u proteklih nekoliko godina ta se situacija postupno mijenja te se udio žena u strukturi zaposlenih u IT industriji povećava pri čemu se ruše stereotipi i nižu brojni poslovni uspjesi.  

Nataša Šalamun 8. ožujka 2022 .

Kako prestati bacati svoj teško zarađeni novac? Izvucite maksimum iz svojih PPC pothvata.

Stjepan Jozipović 2. ožujka 2022 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.