Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Različiti događaji i situacije s kojima se neka generacija susreće, utjecat će itekako, prema mišljenju znanstvenika, na ponašanje pojedinaca na način da će to rezultirati sličnim obrascima ponašanjima, političkim stavovima i/ili navikama koje će ta generacija ‘kolektivno’ posjedovati. Naravno da i svaka generacija unutar sebe ima velike različitosti, ali ipak je neke kolektivne preferencije moguće razlikovati.

Nataša Šalamun 26. kolovoza 2021 .

Razlike među generacijama mogu stvoriti brojne probleme kao što su nepovjerenje među zaposlenicima, visoke stope fluktuacije i sl. Zbog toga je iznimno važno razumjeti vrijednosti i zahtjeve milenijalaca kako bi se u što većoj mjeri iskoristio njihov puni potencijal.

Nataša Šalamun 24. kolovoza 2021 .

Neki od najvažnijih razloga zašto je potrebno ulagati sredstva u brendiranje poslodavaca su zadovoljstvo zaposlenika u organizacijama s boljom reputacijom na tržištu, nižom stopom fluktuacije, boljom orijentacijom na tzv. Milenijske zaposlenike, lakše upravljanje talentima.

Nataša Šalamun 24. kolovoza 2021 .

Odgovarajuća tipografija pri kreiranju web stranice ključno je za uspješnu komunikaciju i prijenos informacija.

Dario Perkunić 13. kolovoza 2021 .
quasar framework.png
Najnovije objave

Quasar framework

Kao najveća prednost frameworka ističe se mogućnost razvoja aplikacija za razne platforme. Glavni moto je „piši kod jednom i deployaj ga kako god trebaš“.

Marijo Kiš 13. kolovoza 2021 .

Dizajnersko razmišljanje stavlja korisnika na prvo mjesto, dio je korisnički orijentiranih sustava i usredotočeno je na otkrivanje problema i njihovo rješavanje na inovativan način s ciljem poboljšanja iskustva ljudi.

Ana Svalina 13. kolovoza 2021 .

Tailwind mi je zauvijek promijenio mišljenje o pisanju CSS-a i olakšao front-end život.

Matej Rončević 10. kolovoza 2021 .

Zadovoljstvo nam je i ponosno objavljujemo da se Gauss uspješno etablirao kao partner Pangee. Čast nam je biti dio elitne zajednice od 7% najboljih softverskih inženjera, što će nas učiniti još transparentnijim i dostupnijim našim sadašnjim i budućim partnerima putem Pangea profila.

Gauss 18. travnja 2021 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.