Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Sudjelovanje na znanstveno - stručnom skupu "Primjena novih tehnologija u proizvodnji vina"

Biljana Gaća 7. rujna 2022 .

Tvrtka Recupero d.o.o. je dugoročni partner Gaussa koji okuplja tim stručnih i kreativnih pojedinaca. Recupero tim pruža pouzdane, poslovno orijentirane i visoko efikasne usluge i rješenja u području financijskog poslovanja koje se odnose na računovodstvene, konzultantske i usluge iz područja EU fondova.

Nikolina Hodak 29. kolovoza 2022 .

Svi znamo koliko je rad na daljinu postao popularan tijekom pandemije, posebno u svijetu upravljanja projektima. Mnoge tvrtke pronašle su način da svaki proces održavaju u redu dok njihovi voditelji projekata rade iz udobnosti svojih domova. Ali postavlja se pitanje jesu li zaposlenici stvarno tako produktivni radeći na daljinu ili im nedostaju posebni alati koji bi im pomogli da ostanu u kontaktu sa svojim uredom?

Nikolina Hodak 17. srpnja 2022 .

Vjerojatno ste već čuli kako netko u razgovoru koristi kraticu CRM. Ako niste sigurni što ona znači ili koja je svrha iza nje, pokušat ćemo vam to sada razjasniti. Prema Act.com, CRM ili Customer Relationship Management je softverski sustav koji se koristi za izgradnju i upravljanje odnosima s klijentima.

Nikolina Hodak 14. srpnja 2022 .

Kada radite s klijentima, morate prolaziti kroz razne procese kako biste sklopili posao. Kao dio CRM softvera, upravljanje lead managementom pomoći će vam u prikupljanju i upravljanju leadovima dok ne postanu spremni na kupnju. Kao što već smo pisali u ranijim blogovima, ne možemo dovoljno naglasiti koliko su softverski alati važni i kako mogu promijeniti vaš radni život.

Nikolina Hodak 6. srpnja 2022 .

Lead management je oduvijek bila prepreka koju neke tvrtke jednostavno nisu mogle proći. Srećom, danas postoje razni softveri dizajnirani samo za upravljanje vašim potencijalnim klijentima. Naš je zadatak približiti vam ih kako biste ih razumjeli i implementirali u svoje poslovanje.

Nikolina Hodak 23. lipnja 2022 .

Sigurno ste već čuli za Kanban ploču i Ganttov dijagram. No jeste li se ikada zapitali koja je njihova glavna svrha i kako možete izvući maksimum iz obiju metoda?

Nikolina Hodak 23. lipnja 2022 .

Unatoč statističkim dokazima da razvijeni proces upravljanja projektima čini organizaciju daleko vjerojatnijim da će isporučiti na vrijeme i prema proračunu, još uvijek postoje mnoga neodgovorena pitanja koja zanimaju projektno orijentirane tvrtke.

Nikolina Hodak 20. lipnja 2022 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.