Volimo dijeliti i razgovarati.

Čitajte i raspravljajte o našim iskustvima, znanjima i posljednjim vijestima

Virtualna stvarnost jedna je od omiljenih tehnologija današnjice, a zasigurno će zanimanje za nju kontinuirano rasti. Tako se iz dana u dan povećavaju i rezultati novooformljenog tima za virtualnu stvarnost koji u Gaussu radi itekako zanimljive stvari.

Nataša Šalamun 18. siječnja 2022 .

Ne znam jeste li vi jedni od onih kojima bude toplo oko srca čim ugledaju božićne ukrase po prodavaonicama, koji jedva čekaju ukrasiti božićno drvce i prostor oko sebe uz neizostavno slušanje božićnih pjesama, ali ja definitivno jesam. Stoga sam, zahvaljujući potpori uprave, s veseljem dočekala prosinac i sve (pred)blagdanske aktivnosti koje nas u Gaussu očekuju.

Nataša Šalamun 8. prosinca 2021 .

We are proud to announce that Clutch has included us in the Clutch 1000, a list of the 1000 best companies on their platform!

Gauss 6. prosinca 2021 .

Projektom se planira razviti WaterQ rješenje koje će omogućiti integraciju različitih izvora podataka (javno zdravstvo, vodovodi, senzori, otvoreni podaci) i različitih tipova podataka (laboratorijska mjerenja, senzorska, meteorološki podaci), a koji do sada nisu bili integrirani na jednoj platformi.

Gauss 16. studenoga 2021 .

U sklopu projekta projekta Co(I)neTworking zajednice općine Vladislavci, općina Vladislavci je organizirala ciklus pravnih i računovodstvenih radionica za mlade od 15-25 godina starosti.

Biljana Gaća 12. studenoga 2021 .

Poziv na dostavu ponuda u sklopu projekta „Razvoj ekspertnog sustava za upravljanje proizvodnjom i preradom prehrambenih proizvoda

Biljana Gaća 10. studenoga 2021 .

Dun & Bradstreet dodjeljuje tvrtki Gauss d.o.o. Platinasti certifikat bonitetne izvrsnosti 2021.

Gauss 29. listopada 2021 .

Različiti događaji i situacije s kojima se neka generacija susreće, utjecat će itekako, prema mišljenju znanstvenika, na ponašanje pojedinaca na način da će to rezultirati sličnim obrascima ponašanjima, političkim stavovima i/ili navikama koje će ta generacija ‘kolektivno’ posjedovati. Naravno da i svaka generacija unutar sebe ima velike različitosti, ali ipak je neke kolektivne preferencije moguće razlikovati.

Nataša Šalamun 26. kolovoza 2021 .
Učitajte više
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.