Gauss omogućuje implementaciju

najsuvremenijih tehnologija u poslovanje klijenata

Usredotočeni smo na inovacije i kreativno rješavanje problema.

Kratka priča o Gaussu

Gauss d.o.o. započeo je 2012. godine kao tvrtka za razvoj web rješenja s timom od nekoliko inovativnih, kreativnih i angažiranih entuzijasta stavljajući klijenta u samo središte svih poslovnih aktivnosti. Danas Gauss djeluje kao visokokvalitetna razvojna tvrtka sa 65 zaposlenika, šest odjela i isporučuje širok raspon složenih IT rješenja.

Tvrtka je 2016. i 2017. bila na Deloitteovoj listi 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u CE-u. Glavne usluge su prilagođeni softver/IOT rješenja, razvoj mobilnih aplikacija, e-trgovina, web stranice, strateško savjetovanje i dizajn korisničkog iskustva.

Kroz svaku od ovih usluga Gauss je posvećen postizanju stvarnih i mjerljivih rezultata za klijente te podršku tvrtkama kroz tehnološke izazove kako bi kreativne ideje pretvorile u opipljivu poslovnu vrijednost. Glavna tržišta su Hrvatska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Švicarska, Njemačka i SAD. Čvrsta poslovna partnerstva u izvozu softvera kontinuirano pomažu Gaussu u stjecanju novih kupaca i širenju na nova tržišta.

Poslovne izazove pretvaramo u poslovna rješenja.

Stalno poboljšanje i učinkovita komunikacija ključni su elementi našeg uspjeha. Prije nego što damo preporuke, odvojimo vrijeme za razumijevanje klijenta, poslovnih ciljeva i kupaca. Koristimo svoju tehnološku stručnost i iskustvo sticano godinama za izgradnju kvalitetnih prilagođenih poslovnih rješenja i rješenja temeljenih na našem proizvodu. Kao tvrtka koja se vodi mjerljivim rezultatima, uvijek se radujem novim projektima i klijentima, zadržavajući pozitivan stav prema svakom izazovu.


Zadovoljstvo nam je da se Gauss uspješno etablirao kao partner Pangee. Čast nam je biti dio elitne zajednice od 7% najboljih softverskih inženjera, što će nas učiniti još transparentnijim i dostupnijim našim sadašnjim i budućim partnerima putem Pangea profila.


S ponosom najavljujemo snažan početak našeg Clutch profila! Od 2012. isporučujemo kvalitetan softver, web i razvoj e-trgovine! Iako 2020. godina za većinu nas nije bila najbolja, zahvaljujući pandemiji pobrinuli smo se da i dalje pružamo najbolje moguće usluge.

PANGEA.png
Clutch-Badge-White.png

Vrijednosti koje potičemo

PROAKTIVNOST

Potičemo slobodoumne i dobro informirane zaposlenike koji su spremni preuzeti inicijativu, predviđati i razmišljati unaprijed. Zaposlenike koji otvoreno gledaju iz poznatog u nepoznato i koji su spremni riskirati koristeći svoja znanja i vještine za postizanje najboljeg ishoda. Razmišljanje usmjereno na promjenu omogućava nam individualni pristup i brojne iz toga proizašle ideje kojima tražimo mogućnosti za povećanje dodane vrijednosti naših klijenata kao i naših procesa i sposobnosti.

prev next
20210317 Gauss work-16.jpg

Pridruži se našem timu

Ne, mi nismo još jedna u nizu tvrtki koja objavljuje super, kul i simpatične oglase i ne igramo stolni tenis za vrijeme radnog vremena.

Mi smo jedna IT kompanija koja traži sasvim obične ljude koji žele raditi na izazovnim projektima, koji su spremni nositi se s radnim pritiscima i boriti se s rokovima i koji imaju želju sudjelovati u kreiranju cjelovitih poslovnih rješenja.


A tko je idealan Gaussovac? Proaktivna osoba pozitivnog stava koja zna i/ili želi naučiti, osoba koja je spremna za strpljiv i precizan rad na suvremenim poslovnim i tehnologijskim konceptima.


A što ti zauzvrat nudimo, pogledaj na sljedećoj poveznici:


footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.