LoMiNy

UX/UI dizajn
Razvoj
Osiguranje kvalitete
lominy-1.jpg

Novo modno iskustvo


LoMiNy je trendovska, višejezična, modna aplikacija zasnovana na modnoj zajednici, razvijena za dijeljenje stilova odjeće i dobivanje mišljenja ili modnih savjeta. Aplikacija je namijenjena ljubiteljima mode kako bi prenosili svoj jedinstveni izraz, ali i novim korisnicima koji nemaju uopće ili imaju manje iskustva u modi.

lominy-2.jpg
lominy-3.png
lominy-4.png

Višejezična modna aplikacija zasnovana na zajednici

Mišljenja i savjeti o "mix&match" metodi


Dobro se odjenuti može ostaviti snažan dojam u svakoj prilici i dati samopouzdanje. Kako bi skratili sate u miješanju i usklađivanju odjeće i mučili se oko pitanja 'što odjenuti', korisnici mogu pitati druge korisnike aplikacije za mišljenje i savjet.Razmijenite inspiraciju i odjeću


Aplikacija radi kao jednostavna i intuitivna društvena mreža koja prati modne trendove i dijeli inspiraciju među korisnicima. Besplatna je i dostupna na Google Playu i App Storeu.


Glavni poziv na akciju aplikacije iFashionly svakodnevno je postavljanje fotografija odjeće na vaš profil. Te će se fotografije zatim komentirati, svidjeti i podijeliti s drugim korisnicima.


Tijekom razmjene modnih inspiracija i ideja, korisniku je dopušteno prodavati odjeću na fotografijama pomoću značajke virtualnog ormara.Modne foto priče


Nakon što su snimili sebe u odjeći ili odabrali jednu iz memorije uređaja, korisnici mogu napraviti fotopriču s kratkim opisom i podacima o lokaciji. Mogu birati između niza različitih izgleda, dodati emotikone, opis i oznake robne marke na fotografiju te u svoju priču smjestiti više ili samo jednu sliku.


Priče se zatim objavljuju u tri vrste „društvenog zida“: javne, zatvorene grupe ili sljedbenici korisnika.


Povezivanje i pozivanje.


Korisnici mogu pozivati ​​prijatelje iz Facebook ili telefonskih kontakata, pregledavati ili pratiti profile drugih korisnika, imati svoje sljedbenike i grupe, čitati postove na blogovima, dijeliti, sviđati im se i komentirati postove ili odabrati unaprijed definirane komentare.

lominy-5.jpg
lominy-6.jpg
lominy-7.jpg

LoMiNy je trendovska, višejezična, modna aplikacija zasnovana na modnoj zajednici, razvijena za dijeljenje stilova odjeće i dobivanje mišljenja ili modnih savjeta. Aplikacija je namijenjena ljubiteljima mode kako bi prenosili svoj jedinstveni izraz, ali i pridošlicama koje nemaju iskustva u modi.


Aplikacija radi kao jednostavna i intuitivna društvena mreža koja prati modne trendove i dijeli inspiraciju među korisnicima. Besplatna je i dostupna na Google Playu i App Storeu.

lominy-8.jpg
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.