Naš tim

Ivan Lozančić

CEO

Gauss je krenuo kao agencija s nekolicinom entuzijasta.


Danas je Gauss tvrtka koja se bavi business developmentom. Naša vizija je tehnologija u službi rješavanja poslovnih, ali i rješenja od javnog interesa. Oslanjamo se i promoviramo partnerski i dugoročni način rada te omogućavamo implementaciju najsuvremenijih tehnologija u poslovanje svojih klijenata.


Gauss je zbog toga zaista više od same tehnologije. Ponosan sam na svoj toliko raznolik tim kreativnih i inovativnih ljudi.

Hrvoje Lozančić

CTO

Programer od zaista malih nogu, Hrvoje pretače svoju strast prema kodiranju u posao i cjeloživotnu zanimaciju. Voli izazovne projekte, raduje se novim znanjima, kontinuirano se zalaže za svoj napredak, napredak kolega i cijele tvrtke u tehnološkom smislu. Kako često zna reći, stvoriti iz ničega nešto, najveća je ljepota posla kojim se bavi.

 

Cijeli svoj formalni radni vijek proveo sam u Gaussu. Gauss je za mene više od firme, posla i izvora financija. Gauss je obitelj i drugi dom, ljudi koje volim svakodnevno susretati, s njima raditi i graditi se (i zaigrati boardgame :)). Osjećaj stabilnosti, sigurnosti, razumijevanja i podrške koju primam motiviraju me da iz dana u dan ulažem cijelog sebe i na taj način izbrišem granicu između posla i hobija, kolega i prijatelja.

Tomislav Strugačevac

Product Manager

Prije Gaussa je kao diplomirani ekonomist stekao 10-ogodišnje iskustvo u komercijalnom sektoru u jednoj od vodećih građevinskih tvrtki u zemlji. Aktivno je surađivao na optimizaciji poslovnih procesa te prilagođavanju ERP rješenja u smjeru boljeg planiranja, praćenja i optimizacije troškova.

 

Gauss doživljavam kao interdisciplinarnu zajednicu stručnjaka koji timskim radom i zajedničkim snagama imaju mogućnost aktivno utjecati i oblikovati načine poslovanja u modernom okruženju. Rješenja na kojima radimo su visokozahtjevni poslovni sustavi koje koriste tržišni leaderi. Drago mi je da mogu surađivati s kolegicama i kolegama na raznim znanjima gdje zajedno možemo sagledati stvari iz različitih kutova gledanja. Zahvalan sam na mogućnosti da budem dio rješenja čije će koristi, siguran sam, odjeknuti na globalnoj razini. Puno mi znači osjećaj zajedništva, prijateljstva i razumijevanja  koji je oduvijek bio odlika Gaussa.

Branka Janjić

Voditeljica uredskog poslovanja

Prije rada u IT-ju kao magistra prava radila je na Županijskom sudu i mislila je da će ju rad na sudu ispuniti.  No, radom u realnom sektoru je naučila da ne mora uvijek jedna strana biti u pravu i da se cijeni njeno mišljenje kao i mišljenje njezinih kolega te da zajedničkim snagama mogu doprinijeti vlastitom razvitku i napretku.


Rad u Gaussu je za mene izazov i povlastica. U radu s ljudima, a pogotovo u ovako uspješnoj tvrtci dobivam svaki dan svježu perspektivu i priliku da istražujem korporativno pravo i na taj način pomažem u provođenju i nacionalnih i internacionalnih projekata. Posebno me veseli rad s kolegama koji su uvijek spremni pomoći i šefovima koji su uvijek puni razumijevanja.

Kristina Orešković

Voditeljica QA odjela

Otkako je kao magistra ekonomije siguran državni posao u financijama zamijenila karijerom u IT-ju, ni jedan dan joj nije isti te u tome pronalazi nove izazove i želju za rastom i napretkom. Bez prethodnog iskustva u IT-ju, počevši kao testerica, kontinuiranim učenjem tijekom vremena postaje projektna menadžerica istovremeno i vodeći QA tim. Svoj uspjeh prije svega zahvaljuje odličnoj ekipi koja ju okružuje te s kojima ništa nije nemoguće.


Moj ulazak u Gauss obitelj pokazao mi je da napredovanje unutar zajednice nije ništa neobično. Štoviše, okruženje nas potiče da budemo bolji i uspješniji. Volim svoj posao, volim što radim, a dinamična atmosfera u kojoj neprekidno dijelimo znanje, učimo jedni od drugih te usvajamo nova znanja čini svaki radni dan drugačijim od prethodnih.

Ana Svalina

Voditeljica dizajn odjela

Gauss timu pridružila se tijekom posljednje godine studija. Njezino iskustvo u Gaussu obuhvaća rad na projektima unutar različitih industrija i stoga ističe da je svaki novi projekt izazov za sebe. Ono što ju je privuklo dizajnu je interdisciplinarnost područja i isprepletenost mnogih polja unutar dizajna. Smatra da su u dizajnu stalno prisutni izazovi kroz koje se vještine jačaju, a znanje povećava.


U Gaussu sudjelujem na projektima od njihovog početka do realizacije što uključuje direktan rad s klijentima i rad unutar različitih timova. Svaki novi projekt donosi novo iskustvo i uz svaki razvijam svoje vještine. Radna atmosfera u Gaussu je pozitivna i motivirajuća, a kolege su uvijek spremni pomoći.

Stanko Horvat

Voditelj android odjela

S radom u IT-ju započeo je prije 8 godina prvo kao freelancer za izradu web aplikacija, a dolaskom u Gauss se počinje baviti Android aplikacijama. U duši stari izviđač bavi se timskim radom i edukacijom odraslih voditelja.


Da nema Gaussa, trebalo bi ga izmisliti. U Gaussu se čovjek stvarno navikne na bratsku/sestrinsku atmosferu.

Ivan Barišić

Voditelj iOS odjela

Ivan je magistar inženjer računarstva koji se odmah nakon studija zapošljava u Gaussu. Raste i razvija se u svojoj profesionalnoj ulozi u suradnji s kolegama i timom kojeg danas vodi.


Zahvalan sam na prilici za suradnjom i učenjem od onih koji su prepoznali moju volju, želju i motivaciju u Gaussu. Gauss je za mene više od tehnologije, to je moj drugi dom i to znaju moja obitelj, prijatelji i kolege. Zajedničkim dijeljenjem znanja i vještina i poštovanjem različitosti u osobinama zaposlenika, kompetentni smo stvoriti dobro za pojedinca, grupe i zajednice u društvu u kojem živimo i tu filozofiju nastojim prenijeti na nove generacije, surađujući s Elektrotehničkim fakultetom u Osijeku.

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.