Gauss kao partner

Svrha je ove stranice ukratko predstaviti tvrtku Gauss d.o.o. (u daljnjem tekstu Gauss) i moguće modele suradnje. Dokument je namijenjen tvrtkama i pojedincima, potencijalnim poslovnim partnerima Gaussa, kao i svima koji su zainteresirani za suradnju s Gaussom u stvaranju nove vrijednosti putem razvoja i implementacije informacijsko- komunikacijske tehnologije.

ORIJENTACIJA TVRTKE

Kroz rast i razvoj Gaussa fokusirali smo se na pretvaranje kreativnih ideja u opipljivu poslovnu stvarnost, potičući rast i inovacije.


Naša poslovna softverska rješenja pružaju mogućnost fokusa na ono što je glavna djelatnost klijenta jer se upravo kontroliranjem poslovanja oslobađa vrijeme za stvaranje dodatne vrijednosti. 


Kroz svaku našu uslugu posvećeni smo postizanju stvarnih i mjerljivih rezultata za naše klijente i pružanju pomoći tvrtkama i tehnološkim inovatorima.

POSLOVNA RJEŠENJA

Da bismo se istaknuli na konkurentnom tržištu, naš cilj je i dalje razvijati inteligentna, ekonomična i intuitivna poslovna rješenja koja potiču rast poslovanja. Izradili smo 40+ jedinstvenih prilagođenih rješenja temeljenih na poslovnim zahtjevima naših klijenata.


Rješavamo specifične poslovne probleme i stvaramo inovativna rješenja koja integriraju poslovne procese:

 • kroz kreativnu upotrebu tehnologije svojim klijentima pružamo atraktivne i intuitivno prilagođene web stranice

 • prateći najbolje prakse i poslovne trendove poboljšavamo postojeći dizajn klijenata ili kreiramo novi, inovativni i intuitivni dizajn

 • pospješujemo online prodaju i marketing naših klijenata te stvaramo nove trendove e-trgovine kroz sigurna, efikasna rješenja i pozitivna korisnička iskustva koja udovoljavaju zahtjevima krajnjih korisnika i veleprodajnim e-trgovinama

 • pri razvoju cjelovitih mobilnih aplikacija fokusiramo se na kontekst, korisničko iskustvo i kvalitetu

PARTNERSTVO

Od svog početka sudjelovali smo na raznim tržištima. Takve vrste partnerstva povjerile su nam fantastične projekte, nova znanja i iskustva.

Spremnost za primjenu naših iskustava i znanja u pružanju jasnih pogodnosti klijentima učvrstili su povjerenje i stvorili nekolicinu dugoročnih poslovnih suradnji koje traju i danas.


Vrlo slične karakteristike očekujemo i od naših budućih partnera. Zalažemo se za otvoren odnos temeljen na povjerenju i uzajamnom poštovanju u smjeru zadovoljavanja obostranih ciljeva.


Kako klijentima pružamo podršku, savjetovanje i zajedničko planiranje, isto to očekujemo i od partnera s dodanom vrijednosti poslovnog i ljudskog povjerenja. Odgovoran i strateški pristup svakom projektu je nešto što ne moramo ni naglašavati te vjerujemo da svojim radom takve partnere i privlačimo. Partnerstvo smatramo suradnjom na duže staze te radimo na rješavanju trenutnih izazova, a planiranju višegodišnjih rješenja.

Proces

Modeli suradnje:

1. Partner se naplaćuje kroz proviziju

A) PRODAJA I IMPLEMENTACIJA POSTOJEĆIH RJEŠENJA

Vector (1).png
 1. Spajanje s klijentom

Partner nalazi i dovodi klijenta. Gauss provodi inicijalni poziv, screening i daje naknadu partneru u slučaju uspješne suradnje.

Vector.png
 1. Spajanje i screening

Partner nalazi klijenta, radi screening klijenta i Gaussu dostavlja detaljnu analizu problema, potreba sa zahtjevima i/ili korisničkim pričama. Gauss radi implementaciju i daje naknadu partneru u slučaju uspješne suradnje.

Vector (2).png
 1. Spajanje, screening i implementacija

Partner nalazi klijenta, radi screening i provodi implementaciju.

B) NADOGRADNJA POSTOJEĆIH RJEŠENJA

Partner dolazi sa idejom za proširenje postojećeg proizvoda (npr. novi modul unutar Gauss Box-a). Partner pruža prijedlog potencijalnih klijenata, odnosno ciljano tržište, kao i prvog zainteresiranog klijenta s kojim se može ostvariti suradnja.

 • Ekspertiza partnera i aktivno definiranje nadogradnje

 • Gauss pokriva ekspertizu i definiranje nadogradnje

C) RAZVOJ NOVIH PROIZVODA

Partner dolazi s idejom za novi proizvod, analizom tržišta zahtjeva i konkretnim prvim klijentom. Po ostvarenju uspješne suradnje Gauss daje naknadu.

D) WHITE LABEL

Partner prodaje Gaussove proizvode pod vlastitim brend imenom i obilježjima. Gauss pruža tehničku podršku partneru.

2. Gauss prima proviziju

A) RAZVOJ PROIZVODA I APLIKACIJA NA GAUSS EKOSISTEMU

Partner radi razvoj svojih aplikativnih rješenja na Gaussovim platformama.


Partner daje naknadu Gaussu:

 • Inicijalna naknada (za ulaz) i/ili

 • Postotak od prodaje i/ili

 • Vlasnički udio

 

 1. Razvoj integracija Gaussovih proizvoda s ostalim softverskim rješenjima.

Podrška Gaussa - naknada Gaussu:

 • Edukacija za distributera - prema planu x sati + materijali

 • Edukacija za implementatora - prema planu x sati + materijali

 • Edukacija za integratora - prema planu x sati + materijali

 • Edukacija za developera - prema planu x sati + materijali

 • Detaljna edukacija klijenta - dodatna edukacija

 1. Polja primjene

Iako naša rješenja i iskustvo implementacije nisu fokusirani samo na jednu industriju ili vrstu poslovanja, izdvojili bismo neke u kojima poslovna rješenja i Gaussovi proizvodi imaju velik potencijal. Prije svega to su:

ZAKLJUČAK

Kako klijentima pružamo podršku, savjetovanje i zajedničko planiranje isto to očekujemo i od partnera s dodanom vrijednosti poslovnog i ljudskog povjerenja. Odgovoran i strateški pristup svakom projektu je nešto što ne moramo ni naglašavati te vjerujemo da svojim radom takve partnere i privlačimo. Partnerstvo smatramo suradnjom na duže staze te radimo na rješavanju trenutnih izazova, a planiranju višegodišnjih rješenja.

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.