Najnovije objave & Vijesti

Gauss Development vrhunski je Google App konzultant

Gauss 4. travnja 2021.

Screenshot_1.png

Ponosni smo što smo imenovani jednom od najboljih B2B tvrtki za razvoj softvera i što smo dobili nagradu Clutch!

Preplavljeni zakutcima softverskog dizajna?

Pripremite svoje ideja za suradnju s nama jer sad smo klasificirani kao vrhunski konzultant Google App Enginea u vodećoj B2B tvrtki za ocjenjivanje i recenzije, Clutch.

 

Od konzultacija do razvoja web stranica i e-trgovine, pomogli smo tvrtkama u stvaranju dizajna potpunih usluga s više od 75 kreativnih i angažiranih zaposlenika koji opslužuju globalna tržišta. S ponosom dodajemo ovo priznanje na naš popis nagrada zahvaljujući zamršenim kriterijima Clutch -a, čak i kada se više od pola milijuna kupaca i prodavača usluga pridruži njegovoj B2B platformi svaki mjesec.

Ponosni smo što smo imenovani jednom od najboljih B2B tvrtki za razvoj softvera i što smo dobili nagradu Clutch!

Ivan Lozančić, direktor tvrtke Gauss LTD

Clutch je etablirana platforma u Washingtonu, DC koja pomaže malim, srednjim tržištima i poduzećima poput našeg da se identificiraju i povežu s pružateljima usluga koji su im potrebni za postizanje njihovih jedinstvenih ciljeva. Ova je web stranica poznata po tome što stavlja naglasak na dubinske preglede klijenata, sadržaj temeljen na podacima i provjerene tržišne lidere kojima tvrtke mogu pristupiti besplatno.

 

Ova nas nagrada nadahnjuje da i dalje promičemo učinkovitu komunikaciju kroz dizajn s razumijevanjem jedinstvenih potreba svakog klijenta, čak i kad šire svoje poslovanje.

Njihova brzina, jednostavnost i rješenje bez odgađanja doista su nas impresionirali.

Voditelj prodaje i web trgovine, Centar Alata d.o.o.

U recenziji Centra Alata s 4,5 zvjezdice, tvrtka nas je pohvalila kao jedinog savjetnika koji je popravio njihove interne procese nakon velikog povećanja prodaje. I dalje surađujemo s tvrtkom dajući prijedloge kako riješiti slične probleme.

 

Neka nas Clutch nastavi motivirati u stvaranju više rješenja za naše klijente. Provjerite našu web stranicu kako biste saznali što možemo dizajnirati za vas!

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.