GAUSS BOX

Think outside

the box?

Jedinstvena platforma za upravljanje svim poslovnim procesima.


Gauss Box je jedinstvena platforma u cloudu namijenjena upravljanju svim poslovnim procesima. Omogućuje učinkovito upravljanje svakodnevnim poslovnim operacijama, kao i strateško planiranje kroz radne procese te jasnu analitiku.


Gauss Box čine pojedinačni moduli koji zajedno predstavljaju cjelovito poslovno rješenje. Moduli se mogu koristiti zasebno ili zajedno, a u kombinaciji daju maksimalan učinak.

Rješenja

ERP

Gauss Box ERP paket sadrži sve module koji su neophodni za uspješno vođenje kompleksnijih poduzeća čije poslovanje sadrži proizvodnju i sve procese koji se vežu uz nju.

Paket sadrži sljedeće module:

1.      Tvrtka

2.     Proizvodi

3.     Skladište

4.     Dokumenti

5.     Ljudski potencijali

6.     Proizvodnja

LEAD MANAGEMENT

Paket Lead management namijenjen je poboljšanju procesa prodaje praćenjem svakog leada od prvog kontakta do uspješno zaključene prodaje, ali i nakon toga, sa svrhom izgradnje dugoročnog odnosa s klijentom.

Ovaj modul pruža informacije o potencijalnim klijentima, ali i o dnevnim aktivnostima prodajnog odjela, a čine ga sljedeći moduli:

1.      Kontakti

2.     Lead management

3.     Prodaja osiguranja

4.     Dental CRM

PROJEKTI I KOLABORACIJA

Paket Projekti i kolaboracija služi kako bi se uspješno planirale i organizirale aktivnosti unutar poduzeća, a čine ga moduli:

1.      Projekti

2.     Chat

3.     E-mail

4.     Streaming

WEB STRANICA & WEB SHOP

Paket Web stranica & Web shop upravlja sadržajima koji se objavljuju na web stranicama organizacije i unutar web trgovina. Skupom alata unutar modula kreiraju se sadržaji koji se javno objavljuju čime se poduzeće predstavlja okolini.


Paket se sastoji od sljedećih modula:

1.      CMS

2.     E-commerce

3.     Marketing

4.     Zaštita podataka

Ostali moduli

Ovaj paket sadrži module koji se mogu koristiti samostalno, ali se i vrlo dobro uklapaju uz sve ostale module koje neka organizacija odluči koristiti. To su:

1.      E-učenje

2.     Sigurnost

3.     Pohrana

4.     Kalendar

5.     Analitika

Moduli

Neki od važnijih modula i bezbroj mogućnosti.

Tvrtka
Kontakti
Proizvodi i usluge
Dokumenti
Projekti
Ljudski potencijali
E-učenje
Lead Management
Zaštita podataka
E-trgovina
Marketing
Kalendar
CMS
Izvještaji
Pohrana

Utemeljen na cloudu

Gauss Box je platforma utemeljena na cloudu što omogućavam pristup svim poslovnim procesima i podacima u svakom trenutku i na svakom uređaju uz pristupne podatke. Prednost se nalazi u sigurnosti spremanja veće količine podataka i brzini obrade.

Cjelovito poslovno rješenje

Gauss Box je jedinstvena platforma namijenjena upravljanju svim poslovnim procesima. Omogućuje učinkovito upravljanje svakodnevnim poslovnim operacijama, kao i strateško planiranje kroz radne procese te jasnu analitiku.

Modularan sustav

Gauss Box čine pojedinačni moduli koji zajedno predstavljaju cjelovito poslovno rješenje. Moduli se mogu koristiti zasebno ili zajedno, a u kombinaciji daju maksimalan učinak.

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.