Vijesti

Edukacija djelatnika o uvođenju normi ISO 9001 i ISO 27001

Gauss 11. ožujka 2019.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash (Medium).jpg

Kako uvijek težimo nadmašiti svoje mogućnosti, biti još bolji, kvalitetniji i istaknutiji, kako smo po kolektivnom duhu avanturisti, odlučili smo se upustiti u proces uvođenja normi ISO9001 i ISO27001 u sklopu projekta “Povećanje efikasnosti i konkurentnosti tvrtke Gauss” koji je financiran iz Europskog Fonda za regionalni razvoj.


U procesu priprema za uvođenje spomenutih normi, došli smo u fazu u kojoj smo educirali djelatnike, objasnili im sve korake uvođenja normi, te približili ishode i benefite koji nas čekaju na kraju puta. Tvrtku čine ljudi, stoga je jasno da je edukacija djelatnika nužan preduvjet za uspješnu provedbu projekta.


Jednodnevna edukacija započela je uvodom u ISO organizaciju. Razgovaralo se o načelima upravljanja kvalitetom, o informacijskoj sigurnosti, područjima primjene i upućivanju na druge norme, zahtjevima normi ISO 9001:2015 i ISO 27001:2017 (vodstvo, planiranje, podrška, radni proces, vrednovanje mjerljivih rezultata, poboljšavanje) te o kontekstu organizacije (razumijevanje organizacije, razumijevanje potreba i očekivanja zainteresiranih strana, sustavu i procesima upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću te o određivanju područja primjene sustava upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću).

 

Tvrtka Gauss uvodi i certificira sustav kontrole kvalitete prema normi ISO9001:2015 i sustav informacijske sigurnosti prema normi ISO27001:2013 te educira svoje djelatnike o istom, s ciljem poboljšanja konkurentnosti i kvalitete usluga za klijente na domaćem i stranom tržištu.

 

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.