Najnovije objave

Clutch je procijenio Gauss kao vodećeg konzultanta za Google app engine za 2022.

Clutch 15. ožujka 2022.

Screenshot_7.png

Google je neosporan tržišni lider na globalnom tržištu tehnologije. Iako Apple ima značajnu moć, jednostavno ne možete skrenuti pogled s Googleovog utjecaja, posebno na prostor tražilice. Ovdje u Gauss Development-u, cilj nam je voditi vas kroz komplicirani prostor mobilnih aplikacija koji se stalno razvija.

 


Sa sjedištem u Osijeku, Hrvatska, naš tim se ponosi uspjehom naših klijenata. Upravo zbog povjerenja koje nam daju mi ​​rastemo i pokazujemo svoje sposobnosti. Danas s ponosom slavimo naše najnovije priznanje iz Clutcha! Nedavno je Gauss Development službeno proglašen jednim od najuspješnijih konzultanata za Google app engine za 2022.!

 


Kako bismo vam pružili više konteksta o samom priznanju, predstavit ćemo Clutch. Clutch je neovisna B2B platforma za istraživanje tržišta posvećena objavljivanju provjerljivog sadržaja temeljenog na podacima. Svake godine Clutch ocjenjuje nebrojene tvrtke za svoje cijenjene nagrade Leaders Awards. Kriteriji za tu čast uključuju studije slučaja, raspon usluga i svjedočanstva klijenata.

 


“Ova nagrada dodatna je potvrda našeg partnerstva i dugoročnog odnosa s klijentima te pružanja usluga poslovnog savjetovanja putem najnovijih tehnologija.” — Ivan Lozančić, direktor Gauss Developmenta

Naš tim ne bi slavio ovaj podvig bez naših cijenjenih partnera i članova tima. Ovo je zajednički uspjeh kroz napor koji smo iskazali.

Hvala puno svima koji su vjerovali u nas. Zahvaljujemo svim našim klijentima koji su ljubazno odvojili svoje vrijeme i pregledali naše usluge na Clutchu. Iskreno smo zahvalni što smo uz vašu podršku vrhunski partner!

 

 

Ove 33 recenzije na našem profilu samo su potvrda naših uspjeha! Počnite raditi s nama i uvjerite se zašto smo vodeći u industriji. Povežite se s Gauss Development već danas!

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.