Celero One

UX/UI dizajn
Razvoj
Osiguranje kvalitete
Head mockup.png

Planirajte, upravljajte i kontrolirajte svoje resurse u stvarnom vremenu


Kako bi ostali korak ispred konkurencije u stalno promjenjivom globalnom poslovnom okruženju, ključna je sposobnost donošenja i provođenja dobro promišljenih odluka čim se promjene dogode. Da biste to učinili, imperativ je poznavanje i upravljanje vašim resursima u stvarnom vremenu. Imajući to u vidu, naš njemački partner odlučio je za vas razviti takvo poslovno rješenje.

Mockup-1.png
Mockup-2.png
Mockup-3.png

Brzo i moderno rješenje za upravljanje radnom snagom zasnovano na cloudu

Celero One poslovno je rješenje za planiranje, upravljanje i kontrolu mobilnih resursa u stvarnom vremenu. Celero One nudi idealne alate usmjerene na zaposlenike i pruža sve funkcionalnosti potrebne za optimalno planiranje i obuku osoblja, upravljanje resursima i ocjenu uspješnosti. Omogućuje vam da svaki korak organizirate na transparentan i prilagođen način. To će vam omogućiti praćenje pojedinačnih ključnih pokazatelja učinka u bilo koje vrijeme i bilo gdje, pružajući trenutni odgovor kada je to potrebno. Zbog toga se mogu donositi brže i bolje odluke te se kvaliteta procesa može stalno poboljšavati.


Sveobuhvatna platforma za usluge

Celero One je intuitivan za upotrebu i podržan je na svim standardnim mobilnim uređajima. To smanjuje troškove implementacije i minimizira dugoročnu obuku - osobito tijekom trenutnog posla. Svi resursi potrebni za upravljanje infrastrukturom su suvišni i dizajnirani su za maksimalnu pouzdanost. Aplikacija stoga nudi optimiziranu, parametarsku i modularnu poslovnu platformu za procese samoposluživanja zaposlenika i usluge podržane resursima u B2B i B2C sektoru - diljem Europe i na globalnoj razini.


Aplikacija se može povezati s drugim rješenjima i uslugama ili se može koristiti kao samostalno rješenje, koristeći jednostavnu "Administraciju resursa" koja se isporučuje s aplikacijom. Svi su resursi povezani zajedno s njihovom maksimalnom dostupnošću i upotrebom. Imaju sve alate koji su im potrebni za upravljanje planiranim, dodijeljenim uslugama u stvarnom vremenu, kao i za pregled učinka.


Učinkovitije i djelotvornije dizajnirajte i automatizirajte svoje poslovne procese.


Rješenje se sastoji od:

  • Celero Master Data Management - putem kojeg trenutno upravljate svim relevantnim matičnim podacima i radnim procesima za vaše poslovanje.

  • Celero Planning - pravi ljudi na pravom mjestu u pravo vrijeme. Učinkovito upravljajte svojim narudžbama i optimizirajte kapacitete svoje organizacije na terenu.

  • Celero Mobile - Naša mobilna aplikacija u stvarnom vremenu nudi sve potrebne informacije o vašoj web stranici, statusu narudžbe i kvaliteti usluge.

  • Celero Reporting- Izvještavanje nudi pogled od 360 ° na servisne točke i povezane KPI -je. To omogućuje voditeljima projekata, timovima i zaposlenicima da usklade svoje uloge, učinkovito planiranje, optimiziranje produktivnosti i postizanje ciljeva.

Mockup-4.png
Mockup-5.png
Mockup-6.png

Celero One poslovno je rješenje za planiranje, upravljanje i kontrolu resursa u stvarnom vremenu, obuku osoblja i ocjenjivanje rada. Praćenjem pojedinačnih ključnih pokazatelja radne snage brže i bolje mogu se donositi informirane odluke te ih se stalno poboljšavati.


Ostale značajke uključuju višejezično sučelje, „Big Data“ tehnologiju i skalabilnost. Ovo rješenje ima za cilj omogućiti korisniku mapiranje poslovnih procesa unutar 100% tehnološkog okruženja zasnovanog na cloudu.

Mockup-7.png
footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.

Internetsku stranicu je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost trgovačkog društva Gauss d.o.o.