Najnovije objave & Vijesti

Gauss Development počinje 2021. s uzastopnih 5 zvjezdica na recenzijama na Clutchu

Gauss 9. veljače 2021.

Clutch-logo-white-768x432-1.jpg

Danas s ponosom najavljujemo snažan početak našeg profila Clutcha! Od 2012. isporučujemo kvalitetan prilagođeni softver, web i razvoj e-trgovine! Iako prošla godina za većinu nas nije bila najbolja, zahvaljujući pandemiji pobrinuli smo se da i dalje pružamo najbolje moguće usluge.

 

Razvoj softvera postoji već duže vrijeme. Postoji mnogo poduzeća i tvrtki koje su uložile u stvaranje i održavanje vlastitih. Jedino treba biti oprezan na cijenu jer male i srednje tvrtke teško prodiru u ovu vrstu tehnologije.

Ipak s današnjom dostupnom tehnologijom i resursima, mala i srednja poduzeća imaju priliku iskusiti određene prilagođene softvere. No, s druge strane, postavlja se pitanje zašto prolaziti kroz sve poteškoće, petlje i analize samo za izradu prilagođenog softvera? Postavite si pitanje - treba li vam zaista prilagođeni softver? Odgovor je, ovisi.

Nema konačnih odgovora kada i zašto je tvrtki potreban prilagođeni softver. Neki ih koriste za izgradnju boljeg unutarnjeg sustava kako bi mogli bolje služiti svojim klijentima. Dok ih drugi koriste kao proširenje usluga koje pružaju.

Bez obzira na sve, zašto i kako, poznavanje prilagođenog softvera i digitalnih rješenja već je dovoljno da potakne interes vlasnika poduzeća.

 

Iz tog razloga, danas s ponosom najavljujemo snažan početak našeg profila Clutcha! Od 2012. isporučujemo kvalitetan prilagođeni softver, web i razvoj e-trgovine! Iako prošla godina za većinu nas nije bila najbolja, zahvaljujući pandemiji pobrinuli smo se da i dalje pružamo najbolje moguće usluge.

Tako je od ove godine naša tvrtka već primila niz nevjerojatnih recenzija s 5 zvjezdica s našeg profila Clutcha. Odličan način za započeti godinu, ne slažete se?

 

 

Evo nekoliko naših omiljenih povratnih informacija i recenzija naših nevjerojatnih kupaca:

Vrlo profesionalan pristup razvojnom procesu. Uzeli su naše prednosti i razmotrili ih vrlo pažljivo, a krajnji rezultati bili su upravo ono što nam je trebalo. - Mario Romulic, vlasnik Romulic & Stojcic Multimedia Studio

 

S timom je bilo lako raditi i komunicirati te pronalaziti odgovarajuća rješenja. - Filip Mirković, izvršni direktor, Inter-trade d.o.o.

 

Gauss nas je podržao i poslovnim znanjem, a ne samo razvojem softvera. Ono što je Brocando dobio od Gaussa nije samo softversko rješenje, već i optimizacija procesa. - izvršni direktor Platforme zdravstvenog osiguranja

 

Ovo su samo neke od nevjerojatnih recenzija koje smo dobili upravo ove 2021. godine! Kakav nevjerojatan način za početak naše godine i kakve smo zadivljujuće povratne informacije dobili od naših klijenata. Istu kvalitetu usluge možete očekivati i dalje, uvjeravamo vas da je naš tim uvijek spreman odgovoriti na vaše razvojne i poslovne potrebe.

 


Posjetite i web stranicu Manifest! Stranica je tvrtka za uvrštavanje na listu koja prepoznaje vodeće u industriji kao što smo mi! Što čekaš? Provjeri ih.

 


Za više informacija o uslugama koje nudimo, kontaktirajte nas već danas! Počnimo vaše snove pretvarati u stvarnost.

footer logo

© Gauss 2021. Sva prava pridržana.