Edukacija zaposlenika za Scrum metodologiju i Razvoj sučelja web i mobilnih aplikacija

Ponedjeljak, 27 lipnja, 2016

Kako bi držali korak s novim trendovima naše djelatnosti, održali smo višednevne edukacije iz područja Scrum-a i Teorije i primjene razvoja korisničkih sučelja web i mobilnih aplikacija

Prije početka godišnjih odmora održali smo posljednji niz edukacija Gauss Development tima planiranih u sklopu projekta “Novim znanjima do zajedničkog rasta”, projekta u provedbi i financiranju od strane Europskog socijalnog fonda. Edukacija za vođenje projekata prema SCRUM metodologiji nije novost u Gauss Developmentu, pojedini projekti za strane klijente se već rade na taj način i rezultati su izvrsni. Ostatak tima za razvoj zajedno s Projekt Menadžerima educirali smo kako bi priprema prilagodbe našeg načina vođenja SCRUM-u bila što bolja i kako bi uvidjeli koje prakse iz SCRUM-a možemo uvesti. Edukacija je održana u periodu od 20.-23.06.2016.

Edukacija za Razvoj korisničkih sučelja web i mobilnih aplikacija provedena je s ciljem educiranja dizajn, web i mobilnog tima za najnovije trendove, alate i moguća poboljšanja u sadašnjem razvojnom procesu. Ciklus od četiri radionice uključivao je prezentiranje inovacija i trendova, te vježbe kroz podjelu timova za rad i diskusiju. Edukacija je održana 13.06., 14.06., 15.06., i 16.06.2016.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz http://www.strukturnifondovi.hr/

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

© 2021, Sva prava pridržana