Alternativa Webshop, Ferivi Sport i Sonus Art nagrađeni za izvrsnost u web prodaji

Petak, 08 travnja, 2016

Web trgovcem godine 2016 hrvatski online kupci proglasili su trgovinu eKupi.hr, dok se 13 trgovina okrunilo nagradama za izvrsnost u web prodaji. Među njima i troje naših klijenata!

Nedavno su predstavljeni rezultati najvećeg istraživačkog projekta o internet kupovini kod nas – Shopper’s Mind – Web trgovac godine 2016 (WTG 2016). 50 web trgovina natjecalo se za titulu najboljeg, a preko 34 000 anketiranih online kupaca zaključilo je da je to trgovina eKupi.hr. Također, 13 trgovina okrunilo se nagradama za izvrsnost u web prodaji. Ponosni smo što je među njima i čak troje naših klijenata – Alternativa Webshop, Ferivi Sport i Sonus Art.

Alternativa Webshop nagradu je osvojio u kategoriji Ljepota i Zdravlje, Ferivi Sport u kategoriji Sportska odjeća, obuća i oprema, a Sonus Art u kategoriji Audio i video. Također, Sonus Art proglašen je najboljim i u kategoriji Omni channel Web trgovac godine 2016 (višekanalna prodaja). Čestitamo!

Web trgovac godine (WTG) projekt je koji za cilj ima prepoznati i nagraditi najbolje poslovne prakse trgovaca na internetu, a temelji se na opsežnom regionalnom istraživanju online kupovnih navika koje provodi tvrtka sMind d.o.o. u suradnji s agencijom Valicon. Istraživanje, koje je ove godine obuhvatilo 34 601 hrvatskih online kupca, pokazalo je kako njih 47% na webu kupuje vrlo često, dok ih petina kupuje redovito. U prilog pozitivnom trendu online kupovine ide i podatak kako je više od trećine ispitanika posljednju kupovinu na webu obavilo unazad mjesec dana. Odlične vijesti za web trgovce! ?

Sanja Radić

Sanja is a Project Manager. She graduated in Faculty of Economics in Osijek, specialized in Business Informatics. She loves social media, new technologies, journalism, blogging and travel.

© 2021, Sva prava pridržana