Usluge

U Gauss Developmentu nastojimo fokus zadržati na logici, inovacijama i kreativnom načinu rješavanja problema. S full service agencijskim pristupom nudimo podršku u svim fazama, od planiranja do završetka proizvoda i održavanja.

Web Design

Web Development

Profesionalne, kvalitetne i responzivne web stranice su naša specijalnost. Naši stručnjaci kroz kreativno korištenje najnovijih tehnologija stvaraju web rješenja koja donose novu vrijednost poslovanju.

Mobile Apps

Mobile Apps

Naš mobilni tim stvara rješenja za najpopularnije mobilne platforme. U potpunosti su na raspolaganju klijentu u procesu stvaranja vrhunske mobilne aplikacije.

E-commerce

E-Commerce

Pomažemo klijentima poboljšati poslovanje stvaranjem web trgovine na Magento platformi. Brze performance, korisničko iskustvo na visokoj razini i sigurna kupnja su vodilje u svakom e-commerce projektu koji radimo.

Business Solutions

Poslovna rješenja po mjeri

Kroz naš proces razvoja osiguravamo isporuku samo najkvalitetnijeg softvera koji će osigurati izvanredne poslovne rezultate.

Tehnologije koje koristimo

Koristimo širok spektar tehnologija kako bismo svakom klijentu osigurali rješenja koja u potpunosti zadovoljavaju njegove potrebe. Stvaramo kvalitetan kod svaki dan, tehnologije navedene u nastavku su ono u čemu smo najbolji.

iOS Development

iOS Development

Stvaramo aplikacije za najkorištenije mobilne platforme. iPhone i iPad aplikacije, nudimo podršku za oboje.

Android development

Android Development

Android je najpopularnija i najkorištenija mobilna platforma danas. Nudimo podršku za dizajn i razvoj Android aplikacija za mobilne i tablet uređaje.

Magento Development

Magento Development

Naš tim prilagođava Magento platformu zahtjevima klijenta kako bi osigurali maksimalnu učinkovitost rješenja.

Wordpress Development

WordPress Development

Wordpress pokreće 20% svih web stranica danas. Blog, jednostavna poslovna stranica ili nešto složenije, sve može biti na Wordpressu.

Node.js

Node.js Development

Volimo Node.js toliko da imamo tim specijaliziran samo za to. Mobile backend, CMS i realtime data manipulation su naše specijalnosti.

PHP development

PHP Development

Većina naših web rješenja po mjeri su temeljena na PHP-u. Svim našim web programerima je vrlo blizak.

Poslovna podrška

Imate specifičan problem ili ideju kako poboljšati svoje poslovanje? Naši stručnjaci će rado pomoći oblikovati i realizirati ideju do proizvoda, procesa ili poboljšanja za izvrsne rezultate.

Magento / E-commerce consulting

Web trgovine

Naš e-commerce tim na raspolaganju je za savjetovanje, planiranje i prijedloge za povećanje efikasnosti vaše web trgovine, veću prodaju i pronalazak novih tržišta.

Product Consulting

Proizvodi

Često se susrećemo s dobrim idejama bez smislenog plana za realizaciju, stoga smo počeli savjetovanje u ovom području kako bi svaku ideju doveli do konkretnog poslovnog rezultata.

SEO

SEO

Odjel za SEO pomaže klijentima postići vidljivost i ojačati poziciju web sjedišta. Usluge prilagođavamo potrebama svakog poslovanja kako bi rješenje bilo maksimalno učinkovito.

Internet Marketing

Marketing Consulting

Poticajne i kreativne kampanje koje aktiviraju korisnike, jačanje brenda, stvaranje korisnog sadržaja - naši profesionalci se brinu o tome.

Proces rada

Vaš
Projekt

Korisnik

Tko će biti korisnik?

Minimalno održiv proizvod

Što trebamo da dođemo do ove faze?

Dizajn & kod

Skiciranje, dizajn, prototip, kodiranje & razvoj

Razmišljanje & validacija

Dali smo došli do cilja? Što možemo popraviti?

Prepravici & iteracije

Ispravljanje i uštimavanje dok ne dođemo do željenog rezultata.

Gotov proizvod

To je to!

Metode koje koristimo daju nam mogućnost dobiti uvid u specifičnosti svakog poslovanja kako bismo mogli planirati, dizajnirati i razvijati rješenje koje zadovoljava potrebe klijenta i njegovih korisnika.

Posao u brojkama

 • 350+
  Završenih projekata

  Završenih projekata - ovo je brojka na koju smo posebno ponosni. ona predstavlja ne samo broj završenih projekata, nego i više od 350 tvrtki kojima smo pomogli poboljšati poslovne rezultate.

 • 9+
  Tržišta

  Izvozimo softver na tržišta Austrije, Hrvatske, SAD-a, Danske, Njemačke, Velike britanije, Slovenije, Slovačke i Švicarske. Ne postoje granice ni prepreke, poslujemo po cijelom svijetu.

 • 250+
  Sretnih klijenata

  Radimo za različite djelatnosti, zdravstvo, transport, proizvodne djelatnosti, startup tvrtke, marketing, nekretnine, prodaja, turizam i mediji. Svaka djelatnost je jednako važna, a zadovoljstvo klijenta je prioritet.

 • 52460+
  Sati kodiranja

  Ovo je broj sati koje su naši inženjeri dosad proveli programirajući u 2015. godini. ponekad je teško, ali je uvijek izazovno i uzbudljivo. svaki sat proveden u programiranju je sat bliže lansiranju gotovog proizvoda.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.