Vukovar na dlanu

Vukovar mobilna aplikacija za Android i iOs mobilne uređaje, turistima i građanima pomaže pronaći sadržaje u gradu

Selekcija najboljih sadržaja u gradu

Mobilne aplikacije koje zamjenjuju turističke vodiče i otkrivaju najbolja mjesta u gradovima, sve su popularniji način planiranja putovanja. Pristupačni su, jednostavni za korištenje i efikasni za planiranje posjeta ili tijekom boravka u gradu.

Interaktivna karta

Pronađite sadržaje u blizini uz pointere koji na karti ističu mjesta koja treba posjetiti. Aplikacija koristi lokaciju korisnika, izračuna udaljenost od sadržaja u gradu uz upute kako doći do sadržaja. Nema gubitka vremena u snalaženju s papirnatim kartama.

 

Smještaj i restorani

Popis hotela i apartmana je naveden uz sve detalje koje turisti trebaju; opis, fotografije, kontakt podatke i lokaciju na karti.

Popis objekata s tradicionalna kuhinjom, ukusnim specijalitetima može se pronaći unutar sekcije Restorani. Osim generalnih informacija (naziv objekta, kontakt), korisnicima su dostupni podaci o udaljenosti restorana i mogućnost ocjene od 1 do 5.

 

Preporuke na dohvat ruke

Planiranje je lakše uz rutu županije, lokalni vodič za sadržaje u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Istražite svako mjesto vozeći bicikl ili povijesnom šetnjom po muzejima.

Sve u turizmu je povezano s mobilnošću. Nova generacija turista koristi pametne telefone za planiranje odmora, poslovnog puta kako bi bili informirani o top mjestima koja trebaju posjetiti. Provjerene preporuke, osobniji doživljaj i korisni savjeti čine mobilne vodiče prvim izborom svakog turista/putnika.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.