CARNet Meduza

Sustav koji kombinira TV i Youtube, omogućuje korisnicima odabrati gledanje/slušanje video i audio sadržaja kad oni to žele.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet je javna ustanova koja djeluje u sklopu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u području informacijskih i komunikacijskih tehnologija

Rješenje omogućuje pregled audio i video sadržaja na različitim uređajima (browseri, pametni telefoni, tablet računala, Smart TV, Set Top Box) prema unaprijed napravljenom rasporedu ili na zahtjev. Korisnici mogu gledati sadržaj kada im to najbolje odgovara, na lokaciji koju sami odaberu.

Koristimo Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) protokol koji je trenutni standard za reprodukciju sadržaja na zahtjev.

Sve je mobilno! Bilo koja platforma, bilo koji uređaj. Korisnici mogu gledati video sadržaj na više kanala, pogledati propuštene epizode ili ponovno pogledati sadržaj nakon prikazivanja.

Sustav je napravljen za edukativne i akademske institucije, ali također i za pojedince. Implementacijom sustava, koristan sadržaj je dostupan za učenje na daljinu i jednak pristup svim korisnicima uvijek i na svakom mjestu.

Sadržaj je dostupan Android i iOS korisnicima, reprodukcija ide brzo, stabilno i bez teškoća. Webinari, video lekcije, instrukcije su sada uvijek dostupne.

 Prednosti

  • Responzivna bowser aplikacija, nativne aplikacije za najkorištenije platforme,
  • Gledanje sadržaja na više kanala,
  • Pregled propuštenih emisija,
  • Pregled specifičnog sadržaja iz video knjižnica,
  • Dodavanje novih videa, dodavanje videa sa vanjskih izvoda (Youtube, Vimeo i dr.)

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.