Tester.hr

Tester.hr je sustav mjesečne online pretplate na proizvode top kozmetičkih brandova koji su dostupni u personaliziranim Tester kutijama

Beauty boxevi konačno dostupni u Hrvatskoj

Bilo bi sjajno koristiti kozmetiku top brandova, ali uz uštedu novca. Zvuči nemoguće?

Najpoznatiji kozmetički brandovi su najčešće proizvodi s visokim cijenama i nedostupni za kupnju u malim pakiranjima – uzorcima. Svaka žena je barem jednom kupila kozmetički proizvod i požalila, zbog nemogućnosti isprobavanja uzorka prije kupnje.

Tester.hr je prvi beauty box shop u Hrvatskoj, a koji omogućuje kupnju uzoraka, travel i normalnih pakiranja kozmetičkih proizvoda po akcijskim cijenama.

Svi vole uzorke

Tester.hr odabire proizvode prema podacima iz korisničkih profila i pakira ih u dizajnerske Tester kutije, koje isporučuje jednom mjesečno na adrese korisnica. Ovaj beauty shop sadržavati će i zanimljive tutoriale za šminkanje, video blogove i recenzije proizvoda.

Personaliziranje boxa

Kroz nekoliko jednostavnih pitanja korisnici će stvoriti svoj beauty profil koji će Testeru pomoći u odabiru uzoraka za kutiju. Anketa sadrži pitanja poput onih o dobi, boje kose i očiju, tipa kože i slično. Korisnik uvijek može korigirati odgovore kroz pristup svom profilu.

Pretplata je dostupna u tri modela, godišnji, polugodišnji i mjesečni. Korisnica će željeni model staviti u košaricu i obaviti kupnju kroz jednostavni checkout.

Sa svakom kupnjom, korisnice skupljaju bodove vjernosti koje mogu koristiti za popuste na iduće kupnje.

CRM

Tester.hr koristi CRM sustav za stvaranje detaljnog profila korisnica s ciljem slanja Tester boxa s proizvodima koji odgovaraju preferencijama i željama svake korisnice.

Blog

Tester blog sekcija služi stvaranju privlačnog sadržaja, makeup tutoriala i recenzija proizvoda iz ponude. Community komponenta će s vremenom biti još izrađenija, poboljšanjima korisničkih profila i Instagram feeda.

 

Tester.hr donosi promjenu na tržište kozmetike u Hrvatskoj. Obzirom na uspješnost modela u drugim zemljama, kao i popularnost uzoraka kozmetičkih proizvoda kod žena, ne sumnjamo u uspjeh ovog modela i u Hrvatskoj.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.