Sonus Art

Sonus Art je trgovina audio video opreme s premium uslugom i najpoznatijim brandovima. S tradicijom dugom 10 godina, ova trgovina je najveća u segmentu audio video opreme u Hrvatskoj.

Sonus Art okuplja zajednicu entuzijasta koji vole dobar zvuk i ekskluzivne Hi-Fi proizvode.

S individualnim pristupom svakom kupcu, ova trgovina je postala centrano mjesto obožavatelja vrhunske audio video opreme. Sonus Art je više od trgovine, s organiziranim radionicama, prezentacijama proizvoda i eventima zauzimaju poziciju lidera u svojoj djelatnosti.

Blog

Novosti i recenzije proizvoda se mogu pronaći na WordPress blogu s naprednim administracijskim sučeljem.

Recenzije proizvoda sa bloga su povezane sa autcomplete pretragom, što kupcima olakšava pronaći željeni proizvod + recenziju tog proizvoda. Korisna mogućnost koja je dobro ocijenjena među kupcima.

Proizvodi

Dodali smo neke cool mogućnosti u pregled proizvoda:

  • raspoloživost
  • cijene u mjesečnim ratama
  • usporedbe proizvoda
  • recenzije
  • liste želja
  • povezani blog postovi

Shop je responzivan, prilagođen svakoj vrsti uređaja i svim vrstama kupaca u pokretu. Mobilna kupnja nije nikad bila ovako jednostavna, brza i sigurna!

Naslovnica sadrži listu najprodavanijih proizvoda, najnovije proizvode, popuste, brandove, mjesečni katalog i live chat s podrškom.

S checkoutom na jednoj stranici, smanjena je mogućnost napuštanja košarice. Omogućeno je i logiranje putem Facebooka. Ovi detalji čine razliku i omogućuju zadovoljnije kupce koji štede vrijeme.

Angažirali smo Gauss Development na osnovu provjerene preporuke, imali smo velika očekivanja za novu web trgovinu. Riješili su sve naše zahtjeve s lakoćom, tijek projekta je bio detaljno organiziran u svim fazama. Gauss Development nam je isporučio vrhunsku multistore web trgovinu koja je nadmašila naša očekivanja! - Marcel Majsan, e-commerce manager

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.