Pulse Rent-a-Car

Pulse Rent-a-Car je dio tvrtke Automobili Škojo. Ovaj automatizirani sustav omogućuje pregled kataloga, odabir vozila i ugovor najma u potpunosti online - putem računala ili pametnog telefona. Riječ je o vrhunski opremljenoj floti od 150 posebno odabranih vozila Mercedes-Benza i Suzukija.

Pulse Rent-a-Car je cjelovito poslovno rješenje za najam automobila, kojim tvrtka Automobili Škojo ulazi na brzorastuće tržište najma automobila. Ideja je bila stvoriti kvalitetnu i brzu uslugu, jednostavnog pristupa, te u potpunosti online, pa se kao idealno rješenje nametnula web trgovina na Magento platformi.

Raspored i dizajn

Cilj nam je bio jasno i učinkovito iskustvo pa smo se odlučili za horizontalnu navigaciju. Korisnikovu pozornost željeli smo usmjeriti na ono što ja za korisnika najvažnije – izračun cijene. Naslovna stranica sadrži samo najvažnije informacije potrebne prilikom najma automobila, kako bi navigacija bila jednostavna i jasna. Jednostavnost je glavna karakteristika ove web trgovine pa je logično da se očituje i u potpuno custom dizajnu. Naša je dizajnerica radila na dizajnu u suradnji s klijentom, kako bi u potpunosti odgovarao klijentovim potrebama i željama. Responzivan je, kako bi korisničko iskustvo bilo jednako na svim uređajima.

Odabir

Nema se previše toga za reći. I ovdje je jednostavnost ključ. Web trgovina nudi flotu vozila na odabir. Nakon odabira lokacije i datuma preuzimanja i povratka, izbor vozila može se suziti i drugim filterima, kao što su mjenjač, broj sjedala i tip vozila. Svako je vozilo opisano i važnim detaljima koji dodatno olakšavaju pretragu.

Cijene i plaćanje

Mnogo smo truda uložili u izradu cjenika. Zbog različitih cijena (s obzirom na trajanje najma, poslovnice, godišnja doba i sl.), cjenik je morao biti potpuno custom-made. Cijene su transparentne i vidljive u svakom trenutku. Nema skrivenih troškova. Sam proces odabira automobila, termina, dodataka, te unos osobnih podataka o vozaču sadrži već nekoliko koraka, zbog čega je checkout maksimalno pojednostavljen. One Page Checkout dodatno je olakšan uklanjanjem opcija dostave i adrese slanja, s obzirom na vrstu proizvoda. Metoda plaćanja su isključivo kreditne kartice.

Jednostavno, zar ne? Ako ste u Hrvatskoj i razmišljate o najmu vozila, Pulse Rent-a-Car je stranica koju trebate posjetiti.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.