Portanova

Web stranica za vodeću shopping destinaciju istočne Hrvatske. Sa više od 12.000 posjetitelja dnevno, Portanova je postala najposjećenije mjesto za turiste i građane.

Što shopping centre čini tako zanimljivima? Kada šećete Portanovom, vidite urbanu energiju grada lociranu na jednom mjestu. Ljudi ovdje ne dolaze samo kupovati, dolaze pronaći zabavu i opuštanje. Osjećaj uzbuđenja prisutan u centru smo željeli dočarati i u koncipiranju nove stranice Portanova centra.

Novosti

Nadolazeći događaji i popusti, radno vrijeme, raspored vožnji autobusa, sve je sada lako pronaći na poboljšanoj sekciji za novosti.

Interaktivna mapa

Posjetiti sve trgovine u velikim shopping centrima je često neizvedivo. Portanova interaktivna mapa je tu da uštedi vrijeme posjetiteljima i pomogne organizirati shopping rutu.

Portanova web stranica nudi maksimum bez obzira na kojem uređaju je otvarate. Responzivni dizajn osigurava ugodno korisničko iskustvo na svakoj vrsti uređaja i platforme. Besplatan pristup internetu u centru, brzo učitavanje stranice na mobilnim uređajima – planiranje shoppinga i opuštanja je lako bilo da se nalazite u Portanovoj ili tek planirate dolazak.

Brza izvedba, intuitivna navigacija, najbolje što WordPress može pružiti. Naš posao nikad nije gotov, brinemo se za stalna poboljšanja stranice kako bi informiranje bilo još lakše i bolje. Koristimo povratne informacije korisnika kako bi još više unaprijedili Portanova web sjedište.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.