Pannonian Challenge

Adrenalin, glazba, urbana kultura i dobra zabava – pojmovi koji najbolje opisuju jedan od najvećih regionalnih festivala ekstremnog sporta – Pannonian Challenge. Festival se već 17 godina zaredom održava u Osijeku i postao je prava sportsko-kulturno-turistička atrakcija. Ovogodišnje izdanje donosi brojne novitete, a među njima je i nova web stranica, koju je izradio Gauss Development.

Što smo sve napravili?

Prethodnih je godina za svaki festival rađena nova stranica. Od ove godine sve informacije o festivalu mogu se naći na pannonian.hr.

A informacija je mnogo, zbog čega smo se jako potrudili da one budu odlično strukturirane, lako dostupne i uvijek vidljive.

Također, puno smo pažnje posvetili dizajnu. Jednostavan, crno-bijeli dizajn, obogaćen je bojama koje su dodane svakoj aktivnosti.

Budući da je Pannonian ekipa vječito u pokretu, logično je da je stranica morala biti prilagođena svim vrstama ekrana.

Bogatstvo informacija

Stranica je bogata sadržajem. Ljubitelji festivala, ali i oni koji će to tek postati, sve informacije mogu dobiti na stranici. Cilj je bio pannonian.hr učiniti centralnim izvorom informacija za sve posjetitelje – sportaše, goste, novinare, volontere i ostale sudionike. Na stranici je moguće pronaći sve potrebne informacije o događaju i rasporedima, pregledati sportaše i glazbene izvođače, pronaći informacije o smještaju, pretplatiti se na newsletter ili se povezati putem društvenih mreža. Za lakše snalaženje u moru informacija, tu je i uvijek vidljiva tražilica. Stranica je dostupna na engleskom i hrvatskom jeziku.

Moderan dizajn

Veliku količinu informacija trebalo je uklopiti u vizualni identitet stranice, koji je, poput festivala – urban, mladenački i moderan. Pannonian vrlo dobro poznaje svoje posjetitelje, za koje je prilagođeno korisničko sučelje. Najvažnije informacije su strukturirane na način da su uvijek vidljive i lako dostupne, a navigacija na stranici je intuitivna i jednostavna. Monokromatske crno-bijele fotografije sa izraženim kontrastom osnova su vizualnog identiteta, a najvažnijim aktivnostima pridružene su boje koje ih simboliziraju. BMX-u je tako pridružena mint, Skateu crvena, Rolama žuta, a Glazbi pink.

Za što ugodnije korisničko iskustvo, stranicu smo prilagodili svim vrstama uređaja. Pannonian ekipa, koja je uvijek u pokretu, do informacija može uvijek i svugdje.

Pannonian Challenge jedan je od onih ljetnih festivala koje ne želite propustiti.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.