Oddy

Oddy je aplikacija koja pomaže u organizaciji vaših dnevnih obveza. Digitalni osobni rokovnik u kojega možete zabilježiti sve važne zadatke i događaje, popise za kupovinu ili liječničke preglede. Možete isplanirati putovanje ili pratiti posuđene stvari. Netom prije početka svakog događaja, aplikacija će vam poslati podsjetnik.

Upoznajte Oddy. Oddy je simpatična kovrčava djevojka koja ima jedan veliki problem. Jako je zaboravna. Često dođe u trgovinu i shvati da je zaboravila po što je krenula. Dogodi joj se da zaboravi rođendane prijatelja, propusti liječnički pregled ili spoj, a o nevraćenim knjigama iz knjižnice ne moramo niti govoriti. Prijatelji su je prozvali Zaboravljiva Oddy. No, ona je tome odlučila stati na kraj. Shvatila je da njezinom mobitelu nedostaje aplikacija u koju bi mogla zabilježiti sve događaje, obveze i važne stvari, a bilo bi super i kad bi aplikacija imala podsjetnik netom prije početka događaja. Oddy se obratila nama, a mi smo osmislili rješenje njenih problema.

Popisi za kupovinu

Oddy se stalno događa, a sigurno se dogodilo i vama. Krenete u kupovinu i završite lutajući trgovinom, pitajući se “Treba li mi ovo?”, samo zato što niste napravili spisak. Nemojte to raditi. Pišite. Ili, još bolje, tipkajte. Sačuvat će vam vrijeme i novac. Vjerujte Oddy. Ona je isprobala i sviđa joj se.

Liječnički pregledi

Nezgodno je dogovoriti liječnički pregled mjesec dana unaprijed. Svašta se može dogoditi u mjesec dana. Vrlo lako se može dogoditi i da propustite taj pregled. Oddy vam savjetuje: tipkajte, tipkajte, tipkajte. Utipkajte točno vrijeme pregleda sa svim potrebnim detaljima i aplikacija će se pobrinuti da ga ne propustite. Podsjetit će vas nekoliko sati ranije, kako biste imali dovoljno vremena fizički i psihički se pripremiti.

Planer putovanja

Planovi su ništa, planiranje je sve. Isplanirajte sve unaprijed i učinite vaše sljedeće putovanje najboljim. Imenujte putovanje, upišite lokaciju i sve troškove i to-do liste. Korisno je kod planiranja, a kasnije može biti odličan podsjetnik.

Zabava

Oddy je jednom propustila spoj. Bilo je jako neugodno, kaže. Ali, sada ima aplikaciju u koju može unijeti sve informacije tako da više nikada ne propusti niti jedan party. Sve što treba je unijeti datum i vrijeme, a aplikacija će se sinkronizirati s kalendarom na njezinom uređaju te ju podsjetiti 2 sata prije događaja. Tako će imati dovoljno vremena spremiti se za zabavu.

Posuđene stvari

Nevraćene knjige iz knjižnice su najgore. Posudite ih, misleći “Zapamtit ću datum povratka” i onda nekako završite s dvoznamenkastim iznosom zakasnine. Budite pametni. Zabilježite svaku stvar koju ste posudili od nekoga ili nekome. Na taj način možete voditi evidenciju i uvijek vraćati na vrijeme.

Ne budite zaboravljiva Oddy. Preuzmite aplikaciju i organizirajte se.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.