Niuws

Provodite li puno vremena čitajući novine i tražeći članke koji vas zanimaju? Niuws će vam pomoći!

Newscron se sastoji od visoko motiviranog, internacionalnog tima programera iz Švicarske,  Njemačke, Italije i Egipta. Svoj tim su proširili našim programerima kako bi zajedno razvili Niuws, mobilnu aplikaciju za praćenje vijesti.

Vijesti iz kutije

Pronađite svoje područje interesa, pratite teme koje vas zanimaju profesionalno i privatno. Niuws mobilna aplikacija donosi članke sa svih stranica njemačkog govornog područja, odabrane od strane Niuws stručnjaka. Otvorite svoj news box, odaberete interese i informiranje o odabranim temama može početi. Jednostavno, zar ne?

Od planiranja do finalnog lansiranja aplikacije

Tehnička dokumentacija, wireframeovi, interaktivni prototipi, ponude dizajna, sprintovi, programiranje, dugi sati testiranja. Sve to je prethodilo lansiranju ove izvrsne aplikacije.

Pametna, brza, nativna

Niuws aplikacija je dostupna za iOS i Android mobilne platforme. Jednostavna za korištenje, brza, stabilna i user friendly.

“Svaki dan najvažnije vijesti o temama koje me zanimaju odabrane od strane stručnjaka. Preporučam aplikaciju svima.”

Preporuka korisnika

"Radimo s Gauss Developmentom već gotovo godinu dana na Body-Leasing/Outsourcing projektu. Gauss Development je savršen partner za nas, njihova fleksibilnost kojom smo uspjeli proširiti naš iOS razvojni tim uz zadržavanje kvalitete i brzine isporuke je izvrsna. Njihov tim je radio jednako kvalitetno kao i naš interni tim. Njihovi programeri su vješti, iskusni i poznaju svoje područje ekspertize." - Elia Palme, CTO/Co-founder

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.