Gourmet&Wine Lovers

Gourmet&Wine Lovers je iPad aplikacija namijenjena svim ljubiteljima enogastronomije, putnicima i turistima. Predstavlja najbolje od Istre.

Jeste li znali da…

Priznajte, zaintrigirani ste. Sada želite posjetiti Istru, baš kao i mi. Ali, prije nego to učinite, preuzmite ovu sjajnu aplikaciju koja će vas usmjeriti prema još sjajnijim istarskim mjestima koje vrijedi posjetiti.

Što je?

Gourmet&Wine Lovers je iPad aplikacija, razvijena kako bi pomogla svim ljubiteljima hrane i vina koji se nađu u Istri i žele poći na put izvrsnosti. Ako ste prvi put u Istri, ne brinite. Aplikacija će biti vaš osobni vodič. Sve što trebate je prepustiti se da vas usmjeri prema najbližem istarskom izvoru užitka.

Kako funkcionira?

Istarski je poluotok podijeljen na klastere – manje regije. Svaka od njih nudi svoje ljepote i posebnosti. Klasteri su predstavljeni na karti Istre. Dodirom na pojedini klaster dobit ćete detaljne informacije o klasteru i galeriju prekrasnih fotografija. Svaki klaster nudi nekoliko itinerara koji povezuju najznačajnija Gourmet & Wine mjesta u tom klasteru. Aplikacija će vam ponuditi itinerar najbliži vašoj lokaciji. Ne trebate se brinuti oko planiranja puta, aplikacija će to učiniti za vas.

POI

Kao svaki dobar vodič, i Gourmet&Wine Lovers aplikacija će vam predstaviti atrakcije koje vrijedi vidjeti i okusiti. Izvrsno vino, najbolje maslinovo ulje, tartufi, sir, pršut i med, kao i najbolji restorani i konobe, hoteli i zanimljivi događaji – sve je tu, na interaktivnoj karti.

Bogatstvo informacija

Aplikacija nas oduševljava količinom detaljnih informacija koje nudi o svakom sadržaju. Sve su informacije odlično strukturirane, tako da se nećete izgubiti u pretrazi. Ljubitelji vina mogu saznati sve o sorti, podsorti, boji, godištu i postotku alkohola svakog vina. Također, mogu se vidjeti ocjene vina, galerija fotografija te kojem klasteru vino pripada. Pretragu je moguće prilagoditi prema proizvođaču, sortama i podsortama ili abecednom redu.  Isto vrijedi i za maslinova ulja.

Sve na dlanu

Aplikacija nije samo vaš osobni vodič, ona vam nudi i informacije o smještaju. Otkrijte najbolje istarske hotele. Saznajte njihove adrese i kontaktne informacije, koliko zvjezdica imaju i kojem klasteru pripadaju, a sve to dok listate galerije njihovih prekrasnih fotografija.

Aplikacija je povezana s web stranicom Turističke zajednice Istre, što znači da ćete uvijek biti opskrbljeni najnovijim informacijama. Jesmo li spomenuli i da sve to možete podijeliti na svom Facebook ili Twitter profilu? O, da. I to na četiri jezika. Potpuno besplatno.

Onda, što čekate? Preuzmite Gourmet&Wine Lovers aplikaciju i posjetite Istru. Mi sigurno hoćemo.

Imate projekt za nas?

Ana Ajzele

Project Manager
Pošaljite Email

ili

Opišite vaš
projekt i...

Pošaljite upit
© 2017, All Rights Reserved. Gauss Development je brand tvrtke Gauss d.o.o.